Winnaar sportbeurs actie

De winnaar

Van de prijsvraag is geworden


Jan Wegman

Gefeliciteerd, u wint 2 kaarten voor Nederland – Ierland voor a.s. zaterdag 18-11-23. We zullen spoedig contact met u opnemen per email. U dient voor vrijdag 16:00 uur te reageren.

 


Niet gewonnen?

wees niet getreurd, wij hebben op dit moment een mega Black Friday sale bij Zelfbouwcontainer! Dus als u nog opzoek bent naar een scherp geprijsde demontabele container, wacht dan niet langer en klik op de onderstaande link om te profiteren van onze Black Friday aanbiedingen.

€50 extra korting bovenop de Black Friday sale

Speciale korting voor de sportbeursgangers! Extra €50 korting op het gehele assortiment. Ook te gebruiken in combinatie met de Black Friday aanbiedingen.

maak gebruik van de code: sportbeurs2023

Waarom een barcontainer bij u of uw vereniging?

Een barcontainer is een ideale mogelijkheid om een extra uitgifte punt voor bij u op de club te realiseren. Zo kunt u bij lekker of iets minder lekker weer op een extra plek rondom het veld eten en of drinken verkopen of misschien zelfs wel merchandise.  Door middel van de uitklapbare luifel staan de klanten altijd droog wanneer ze een drankje of iets te eten bestellen. Door een extra uitgiftepunt rondom het veld creëert u een betere verdeling van de supporters tijdens een wedstrijd. Daarnaast maakt de voordelige prijs de barcontainer ideaal voor sportclubs die het in de huidige omstandigheden niet breed hebben. Ook voor particulieren is een barcontainer een leuke optie! De barcontainer is ideaal voor in de tuin en kan dienen als privé bar, een plek voor de barbecue of een plek die u gebruikt voor opslag in de tuin of bij uw vereniging.

Waarom een opslagcontainer bij u of uw vereniging?

Een opslagcontainer is een ideale en betaalbare manier om extra opslag te realiseren. Zo kunt u de opslagcontainer gebruiken voor uw eigen tuin als tuinhuis of schuur. Of u kunt de containers gebruiken als extra opslag locatie voor bijvoorbeeld uw fiets, grasmaaier of andere materialen. Ook voor uw vereniging kan een opslagcontainer ideaal zijn voor het opslaan van alle sportmateriaal. De opslagcontainers zijn verkrijgbaar in de maten: 2×2, 3×2, 4×2, 5×2 of 6×2. De containers zijn ook koppelbaar waardoor u nog grotere ruimtes kan creëren zoals bijvoorbeeld en 4 bij 4 meter container.

En profiteer nu van extra hoge kortingen tijdens de Black Friday actie!

Profiteer dus snel voor u of uw vereniging en scoor hoge korting tot maar liefst 300 euro op een Bar- en/of opslagcontainer!