Wat is een tuincontainer?

Wat is een tuincontainer?

Een tuincontainer is de verkleinde variant van onze standaard opslagcontainers. De standaard opslagcontainers beginnen vanaf een afmeting van 2 x 2 meter, maar de tuincontainer is 1 x 2 meter groot. Hierdoor kunnen de meeste mensen het product makkelijk in de achtertuin kwijt.

Waar kan ik de tuincontainer voor gebruiken?

De meeste mensen gebruiken de tuincontainer als extra opslag voor in de tuin, vandaar de naam. Deze tuincontainers zijn groot genoeg om enkele fietsen in op te slaan, maar ook grasmaaiers en overige tuingereedschappen kunnen in deze container worden opgeslagen. Zo geeft de container, ondanks een relatief klein formaat, toch een hoop extra opslagruimte. De tuincontainer wordt geleverd met een set stellingplaten, waardoor er nog meer spullen kunnen worden opgeslagen.

Wat zijn de eigenschappen van de container?

De container heeft een afmeting van 1 x 2 meter en is gemaakt van roestvrij materiaal. Daarnaast heeft deze een oprijplaat, waardoor fietsen en andere verrijdbare spullen makkelijk kunnen worden opgeslagen. Zoals hierboven al is vermeld, kan de opslagruimte worden verdeeld met stellingplaten. De vloer van de tuincontainer is gemaakt van OSB-hout, waardoor de ondergrond stevig genoeg is om zwaar materiaal op te zetten. Verder is de container uitgerust met een dakgoot, die ervoor zorgt dat de afwatering goed verloopt en er geen water op het dak blijft liggen. De deur is voorzien van twee driepuntsloten, waardoor de tuincontainer inbraakbestendig is.

Waar kan ik de container aanschaffen?

Al onze containers zijn op de website te bekijken, zo ook de tuincontainer. Ook kunt u langskomen bij onze showroom in Bergschenhoek om de container te zien. Woon u ver weg? Geen probleem, wij hebben trouwe klanten door heel Nederland die het geen probleem vinden om u het product te laten zien! U kunt ons ook altijd bellen op 085 – 0685 590 of een mailtje sturen naar info@zelfbouwcontainer.nl