Waarom een demontabele container in plaats van een gewone zeecontainer?

Demontabele grote opslagcontainer bij boederij 8x2 meter

Waarom een demontabele container in plaats van een gewone zeecontainer?

Inmiddels zien we op heel veel plekken in Nederland de zeecontainer op open terrein geplaatst worden, dit is een innovatieve, voordelige oplossing voor elke soort opslagbehoefte. We kennen allemaal wel de gewone zeecontainer, maar waarom is het verstandig te kiezen voor de demontabele container van Zelfbouwcontainer in plaats van de gewone zeecontainer?
Een grote zeecontainer in de tuin of op uw terrein geeft niet altijd het gewenste uitzicht, bovendien kunnen deze beperkt zijn in afmetingen. De demontabele containers van Zelfbouwcontainer worden aangeboden in verschillende afmetingen waaronder: 1×2, 2×2, 3×2, 4×2, 5×2 en 6×2 meter, daarnaast  kunt u kiezen uit alle RAL Classic kleuren. Zo kunt u dus de gewenste kleur en afmetingen kiezen voor uw terrein.

Hieronder hebben we nog meer voordelen van Zelfbouwcontainer voor u onder elkaar gezet:
– Bij Zelfbouwcontainer krijgt u afhankelijk van de container 1 of 10 jaar anti-roest garantie op het plaatstaal.
– De demontabele containers komen in verschillende deurtypes: Het is mogelijk te kiezen voor een enkele deur of dubbele deur aan de korte zijde of lange zijde.
– De containers zijn demontabel en kunnen afhankelijk van de grootte met 3 man in ongeveer 15 minuten in elkaar gezet worden, lekker eenvoudig dus!
– De demontabele containers van Zelfbouwcontainer bevatten hefftruckkokers waardoor deze makkelijk verplaatst kunnen worden met een heftruck of shovel.
– De demontabele containers van Snelbouwcontainer beschikken over hijsogen, dit zorgt ervoor dat het mogelijk is de containers zo nodig op te pakken met een hijskraan.


Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: