Vouwcontainer en opvouwbare container

Vouwcontainer

Een vouwcontainer, ook wel opvouwbare container genoemd kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Zo kan een vouwcontainer worden gebruikt als een tuinhuis of een tijdelijke schuur. Daarnaast kan een opvouwbare container flexibel worden ingezet op bijvoorbeeld een bouwplaats of op een renovatie project. Verder leent de vouwcontainer zich ideaal voor het opbouwen van een nieuwe self-storage locatie. Kortom, de mogelijkheden van een opvouwbare container zijn zo goed als eindeloos.

De voordelen van een vouwcontainer

Het grootste voordeel van een opvouwbare container is dat deze demontabel is en dus makkelijk op en afgebouwd kan worden. Wij hebben twee verschillende merken opvouwbare containers, het standaard merk met de laagste prijs garantie van Nederland en het premium merk van het merk Best of Steel met 10 jaar anti roest garantie. Het grote verschil tussen de twee merken is dat de vouwcontainers van het premium merk opgebouwd kan worden zonder hulp van gereedschap. Het standaard merk wordt opgebouwd met hulp van schroeven en bouten en vereist alleen licht gereedschap. De andere verschillen tussen de merken zijn rustig terug te lezen op deze pagina.

De inklapbare container van Best of Steel

De premium opslagcontainer van het merk BOS kenmerkt zichzelf aan dat deze container letterlijk inklapbaar is. Dit is te danken aan dat de container zonder gereedschap opgebouwd kan worden, dit door de Best-point technologie ontwikkeld door de fabrikant. Dit zorgt ervoor dat de container ingeklapt kant worden en natuurlijk weer uitgeklapt kan worden. De containers kunnen worden geschoven of worden geklikt. Onderaan de pagina staat een filmpje waar dit goed in te zien is. Een ander groot voordeel van de inklapbare container van het premium merk is dat deze 10 jaar anti roest garantie heeft. De beschikbare maten zijn 2×2 meter, 3×2 meter, 4×2 meter, 5×2 meter en 6×2 meter. Daarnaast zijn er grote opslagcontainer modellen beschikbaar de zogenoemde combinatie containers. Verder zijn er ook nog verhoogde modellen van deze inklapbare container van Best of Steel. En als puntje op de ijsberg van voordelen zijn alle modellen ook nog eens in kleur beschikbaar, hiervoor zijn alle RAL kleuren beschikbaar.

De opvouwbare container van ons standaard merk

De vouwcontainer van ons standaard merk is natuurlijk óók een goede optie voor veel verschillende toepassingen. Deze container wordt opgebouwd met schroeven en bouten, waardoor er geen zwaar gereedschap nodig is voor het opbouw. De vouwcontainer kan worden opgebouwd met een accu tol, een set moersleutels en een schroevendraaier nodig, iets waar iedereen wel over beschikt. Verder beschikken deze containers over de laagste prijs garantie van Nederland en België. De beschikbare maten zijn 2×2 meter, 3×2 meter en 4×2 meter. Daarnaast hebben wij nog een aantal speciale containers van ons standaard merk zoals de bar container, de tuincontainer en de chemische unit. Als laatste zijn ook alle opvouwbare containers van ons standaard merk beschikbaar in alle RAL kleuren.

De voordelen van een vouwcontainer op een bouwplaats

De voordelen van een opvouwbare container zijn het grootst op een bouwplaats. Ten eerste kan de opvouwbare container gemakkelijk worden verplaatst met een heftruck, met een hijskraan of zelfs met een paar sterke mensen. Dit is ideaal als de vouwcontainer flexibel ingezet dient te worden op de bouwplaats of op het renovatie project. Daarnaast kan de opvouwbare container ook worden gehesen naar een hogere verdieping op een bouwplaats. Verder beschikt de container over alle certificaten benodigd voor bouw activiteiten en zijn er speciale accessoires voor extra inbraakveiligheid.

Vouwcontainer, een duurzame oplossing

Een demontabele vouwcontainer van Zelfbouwcontainer is een duurzame oplossing voor als de container als tuinhuis gebruikt wordt als dat de container op een bouwplaats gebruikt wordt. Dit is allemaal te danken aan de hoge restwaarde van de containers. Door de garantie en de kwaliteit van de container kan dit vaak oplopen dat als de container 5 jaar gebruikt is, de container nog een restwaarde heeft van 50%. Daarnaast is het een duurzame oplossing als vervangen van een tuinhuis omdat het zo goed als onderhoudsvrij is.

Opvouwbare container in kleur

Een demontabele opvouwbare container is van beide merken beschikbaar in alle RAL kleuren. Dit kan handig zijn als de container als tuinhuis wordt gebruikt en de staalkleur niet past bij de tuin. Er kan dan worden gekozen voor bijvoorbeeld een zwarte kleur (RAL 9005) of een groene kleur (RAL 6005). Verder is een vouwcontainer in kleur geschikt als de container wordt gebruikt op een bouwplaats of voor een bedrijf. De container kan dan worden gekleurd in de kleuren van het (bouw)bedrijf. Een gekleurde vouwcontainer zorgt er ook voor dat deze extra beschermd is tegen klimaatomstandigheden zoals regen of wind. Dit komt doordat de container een extra laag poedercoating krijgt door de kleur.

Vouwcontainer transport

Verder kan een vouwcontainer veel makkelijker worden verplaatst dan een ander soort container, namelijk de zeecontainer. Dit komt omdat de vouwcontainer letterlijk in elkaar gevouwen kan worden. Daarna kan de demontabele vouwcontainer op een aanhanger worden gelegd en worden verplaatst met een pick-up. Dit is ook hoe wij de container zouden leveren als wij deze bij u zouden moeten leveren. Een traditionele zeecontainer is moeilijker te verplaats omdat hier een hijskraan voor nodig is of een grote heftruck.

Interesse gekregen in één van onze vouwcontainers of opvouwbare containers. Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085-0685590, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of vul het contactformulier in.

De voordelen van een vouwcontainer


De voordelen van Zelfbouwcontainer

Keuze uit twee verschillende merken

Snelle opbouw

Snelle levering direct uit de voorraad


Interesse gekregen in een opvouwbare container?

Kijk eens in onze webshop, neem telefonisch contact met ons op via 085 – 0685 590 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl . Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Meer informatie nodig?


    Bekijk ook onze opbouwvideo