Op zoek naar een tuinkast?

Een metalen tuinkast van Zelfbouwcontainer wordt steeds vaker gebruikt als onderhoudsvriendelijk en goedkoop alternatief voor een houten tuin kast. Dit is te danken aan het feit dat de berging volledig demontabel is, het product wordt als een bouwpakket bij ons opgehaald of bij u geleverd en deze kan dan zeer eenvoudig in elkaar worden gezet. Voor de opbouw is geen zwaar gereedschap nodig, enkel een aantal moersleutels en schroevendraaier is genoeg. Met dank aan het demontabele aspect kan de berging op moeilijk te bereiken plekken in de tuin worden geplaatst.

Een Zelfbouwcontainer is er in veel verschillende vormen en maten. Zo is een Zelfbouwcontainer beschikbaar in alle RAL kleuren.

Kijk in onze webshop voor alle modellen.

De voordelen van
de tuinkast

Geen zwaar gereedschap nodig

Laagste prijs garantie van Nederland

Top klantenservice & snelle levertijden

Bekijk hieronder een mooi voorbeeld van een tuin kast

De vele voordelen van een metalen tuinkast

Er is een legio van voordelen verbonden aan de tuin berging en de demontabele containers van Zelfbouwcontainer. Allereerst is de kast, zoals eerder genoemd, demontabel. De hijsogen en heftruckkokers zorgen ervoor dat deze gemakkelijk te verplaatsen is met een hijskraan en heftruck. Daarnaast is de metalen tuinkast onderhoudsvriendelijk, dit komt doordat de houten OSB vloer zich een aantal centimeter boven de grond bevindt en er dus geen water in de kast kan komen en er dus ook geen rot en roest kan ontstaan. Wij garanderen dan ook één jaar anti roest garantie op onze containers. Verder zijn onze containers volledig naar eigen wens samen te stellen, denk hierbij aan vele formaten en de berging kan in alle RAL Classic kleuren geproduceerd worden. Als laatst is het ook een steviger alternatief ten opzichte van een houten tuinkast.

Verder hebben wij ook nog een aantal accessoires waarmee de berging uitgerust kan worden. Wilt u de kast bijvoorbeeld gebruiken om je tuin spullen in op te slaan, dan zijn de stellingen pakketten een goede toevoeging. Of gaat u de metalen berging beladen met zware spullen die met een kar naar binnen gereden moeten worden, dan is de oprijplaat perfect voor de kast. Als laatst kan de berging extra beveiligd worden met een inbraakveiligheidsbalk. En het mooie is deze accessoires zijn inbegrepen bij de kast.

Toepassingen van een tuinkast

De tuinkast van metaal kan voor vele verschillende situaties worden ingezet, we nemen u mee in de meest gebruikte toepassingen. Te beginnen met een berging of schuur voor uw tuinspullen. Verder kan de kast gebruikt worden als opslagcontainer voor veel verschillende dingen, zoals: een motor, scooter of (elektrische) fiets. Doormiddel van de stellingen pakketten kan u de tuinkussens, onkruidverdelger en fietspomp neerleggen in uw container.

Verder hebben wij vele verschillende toepassingen gezien bij onze klanten: verhuisopslag, bandenopslag, houtopslag, werkplaatsopslag, inboedelopslag en nog veel meer!

Metalen tuinkast kopen bij Zelfbouwcontainer?

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 – 0685 590 of vul het contactformulier in.


Interesse gekregen in een metalen tuinkast?

Kijk eens in onze webshop, neem telefonisch contact met ons op via 085 – 0685 590, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of start een chat rechts onderaan. Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Meer informatie nodig?


    Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: