De toepassingen van een 20ft container

De toepassingen van een 20ft container

Een 20ft container is de meest gebruikte maat zeecontainer binnen de transportsector. Met afmetingen van circa 6 bij 2 meter is de 20ft container goed voor een inhoud van ruim 22 kubieke meter. Een hoop ruimte dus, niet gek dat dit formaat steeds meer wordt gebruikt voor andere behoeften. In deze blog nemen we u mee in diverse toepassingen.

Opslag

Opslag is een veelvoorkomende toepassing naast het reguliere gebruik binnen het transport. Met de gigantische opslagcapaciteit van 22 m3 is er genoeg opslagruimte om te gebruiken in uw tuin of op uw bedrijventerrein. De 20ft container wordt geleverd als bouwpakket dat bestaat uit 6 losse panelen, zo kan de container ook op moeilijk te bereiken plekken worden geplaatst. Dit wordt ook wel demontabel genoemd. Onze containers zijn dus snel en zonder zwaar gereedschap op te bouwen. Maar als de situatie daarom vraagt kunnen ze ook weer eenvoudig afgebouwd worden. Ideaal om te gebruiken voor zowel een tijdelijke als permanente opslag.

Evenementen en horeca

Containers worden ook steeds vaker ingezet op evenementen en in de horeca. Speciaal voor deze gelegenheden hebben wij een 20ft buitenbar container ontwikkeld. Deze bestaat uit twee verschillende 3 bij 2 meter containers die aan elkaar gekoppeld zijn door middel van een koppelstuk. Zo is er een opslagruimte gecreëerd voor bijvoorbeeld een voorraad aan fusten en is er ruimte voor het bedienen van terras- en festivalbezoekers. Deze 20ft container is in verschillende uitvoeringen beschikbaar: een bar met één, twee of drie luifels. Deze luifels zijn naar wens te plaatsen om zo de perfecte 20ft buitenbar container te realiseren.

Werkplaats

Tot slot kan een 20ft container ook worden ingericht als werkplaats. Met dezelfde indeling als de 20ft buitenbar container, zoals hierboven uitgelegd, is er genoeg ruimte voor een mooie werkplaats in de tuin.  Zo kunt u de container bijvoorbeeld voorzien van een werktafel, stellingen, elektra en verlichting zoals het voorbeeld hieronder. De mogelijkheden met onze containers zijn eindeloos, zo kunnen de deuren en het luifel naar wens worden geplaatst. Daarnaast zijn onze containers beschikbaar in alle RAL Classic kleuren. Om u zo te kunnen voorzien van een 20ft container die geheel op uw situatie is afgestemd.

20ft container bij Zelfbouwcontainer

Zelfbouwcontainer heeft dus 20ft containers voor allerlei verschillende situaties. Benieuwd naar hoe de 20ft container in uw situatie toegepast kan worden? Neem contact met ons op via de telefoon 085-0685590, mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of vul het contactformulier in.


Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: