Rookcontainer nodig voor uw bedrijf?

Sinds 1 januari 2022 is het niet meer toegestaan om op bedrijfsterreinen in het openbaar te roken, hier moet een rookruimte voor ingericht worden als bedrijven hier niet aan voldoen kan er een boete geriskeerd worden. Hier komt de demontabele rookhok van Zelfbouwcontainer goed van pas. Deze container zorgt er namelijk makkelijk voor dat u aan deze nieuwe wetgeving kan voldoen. Het grote voordeel van deze container is dat deze volledig demontabel is en gemakkelijk opgebouwd kan worden zonder hulp van zwaar gereedschap. Daarnaast kan het demontabele rookhok ook gemakkelijk worden verplaatst met een hijskraan, heftruck of met de hand.

Een Zelfbouwcontainer is er in veel verschillende vormen en maten. Zo is een Zelfbouwcontainer beschikbaar in alle RAL kleuren.

Kijk in onze webshop voor alle modellen.

De voordelen van
ons rookhok

Voldoe aan de nieuwe rookwet

Laagste prijs garantie van Nederland

Top klantenservice & snelle levertijden

Rookcontainer landingspagina

Demontabele rookhok als alternatief

 • De rookruimte is volledig zelfdragend, inclusief de vloer dat van aluminium is gemaakt en een antislip laag bevat. Zodat uw collega’s ook in de winter buiten kunnen roken;
 • De rookruimte beschikt over een afdak zodat uw collega’s droog zitten;
 • De rookruimte is op elke gewenste plek te plaatsen en eenvoudig verplaatsbaar door de heftruckkokers en hijsogen;
 • De rookruimte is speciaal ontwikkeld voor het buiten roken en is uitgerust met een asbak en zitplaats.
 • Beschikbaar in alle RAL classic kleuren

Specificaties rookhok

Het rookhok heeft een compact formaat van 2×2 meter (2027 x 2144 x 2038 mm (L x B x H)) en kan zo dus op elk gewenste plek geplaatst worden.

De rookabri heeft naast dat het zich uitermate goed leent als plek om te roken als oplossing voor het rookverbod ook nog andere voordelen. Zo kan de container geleverd worden in alle RAL classic kleuren, is de container volledig demontabel zodat deze op en afgebouwd kan worden naar wens en worden verplaatst. Verplaatsen van de container gaat ook heel gemakkelijk in zijn werk doordat de container is uitgerust met zowel heftruck kokkers als hijsogen, dit zorgt ervoor dat hij verplaatst kan worden met de hijskraan of met de heftruck.

Waarom Zelfbouwcontainer.nl?

Wanneer u een demontabele rookruimte koopt bij Zelfbouwcontainer.nl, verzekert u zich van een aantal zekerheden:

 • Wij garanderen te allen tijde de laagste prijsgarantie van Nederland
 • Onze containers zijn eenvoudig te monteren, zonder het gebruik van zwaar gereedschap;
 • Onze klantenservice staan altijd voor u klaar;
 • Uit voorraad leverbaar door heel Nederland & België
 • Verplaatsbaar met een heftruck of een hijskraan

Levering van een demontabele rookruimte

Standaard leveren wij onze Zelfbouwcontainers uit als bouwpakket vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Roosendaal. Wij kunnen, indien gewenst, de Zelfbouwcontainer ook bij u thuis of op het werk afleveren. Het transport doen wij volledig in eigen beheer, u doet zaken met één partij. U krijgt van ons vooraf een prijsopgave voor de transportkosten en de, dus geen verrassingen achteraf. Eerlijk zakendoen, daar staan we voor bij Zelfbouwcontainer.nl.


Interesse gekregen in een demontabel rookhok?

Kijk eens in onze webshop, neem telefonisch contact met ons op via 085 – 0685 590, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of start een chat rechts onderaan. Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Meer informatie nodig?