Max Solcer

5/5
Ik had twee demontabele containers nodig dus na een kleine zoektocht kwam ik uit bij het bedrijf zelfbouwcontainer in Bergschenhoek. Voor de gemakkelijkheid heb ik even gebeld, aan de telefoon werd ik erg vriendelijk en snel geholpen door jan. hij legde het verschil uit tussen deze demontabele containers en wat duurdere demontabele container merken, ook stuurde hij een paar mooie drone video’s van de demontabele opslagcontainers via de mail. Hierdoor werd een keuze maken vele malen makkelijker.
Ook vertelde jan mij dat de leveringskosten omlaag gaan want de kosten worden gedeeld door alle klanten die op de route liggen hierdoor deel je de transportkosten en kom je vaak goedkoper uit. Tijdens het leveren van de container hielp de chauffeur ook even met het in elkaar zetten van de container. De demontabele container in elkaar zetten was vrij gemakkelijk en we waren binnen 15 minuutjes klaar, daarentegen heb je wel 4 sterke personen nodig want de panelen zijn wel zwaar.
Ik begreep van zelfbouwcontainer dat ze eventueel ook wat extra handen mee kunnen sturen met de levering in dien je niet het aantal vereiste handen hebt. Dus om het kort te samenvatten een geweldige service en als u opzoek bent naar een demontabele container bent u bij zelfbouw container op het juiste adres en zeker de 5 sterren waard.