Lars Duinhouwer

5/5

Ik kwam steeds meer met het probleem dat mijn schuur overvol raakte. Ik kon de fietsen niet meer kwijt en was op zoek naar extra opslag. Het huren van een opslagruimte was voor mij geen optie want ik wilde mijn spullen graag snel bij de hand hebben. Toen ben ik op zoek gegaan naar een extra opslagruimte voor bij mijn huis. Ik zocht wat rond op het internet en stuitte toen op zelfbouwcontainer.nl. Hier zag ik de opslagcontainers in allerlei maten die perfect waren voor opslag.

Ik heb opgebeld en gevraagd of ik langs kon komen om de containerschuur te bekijken. Op locatie werd ik vriendelijk en enthousiast ontvangen. Ik kreeg goed inzicht van de opslagcontainers en de keuzes die ik had. Zelf heb ik toen voor een BOS-container gekozen van 3×2 omdat deze goed bij mij naast het huis paste.

Ik heb gevraagd om een levering. De levering zelf was geweldig, ze waren er tussen de afgesproken tijd en ik werd goed geholpen door de vriendelijk bezorger. Er werd mij gevraagd een paar mensen op locatie te hebben om de bezorger te helpen met het neerleggen van de opslagcontainer op de juiste locatie.

Daarna heb ik hem zelf met zijn 2en opgebouwd. Dit was snel en goed gebeurd door een duidelijke handleiding. Nu heb ik veel meer opslagruimte! De service en de container waren uitstekend. Zeker een aanrader!