Restaurant container

Eigen restaurant beginnen met onze nieuwe restaurant container!

Droomt u van een restaurant, maar werken de prijzen van het onroerend goed deze dromen tegen? Dan hebben wij dé oplossing; een Restaurant Container! Een container met opklapbare luifel op ooghoogte om de bestellingen op te nemen en vervolgens uit te serveren via de dubbele deur aan de korte zijde. De container hebben wij in verschillende afmetingen, met de 3×2 meter als kleinste formaat. Deze heeft een inhoud van een 10ft container, genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een kassa en koelkast.

Een Restaurant container kopen bij Zelfbouwcontainer is eenvoudig en het product is leverbaar in veel verschillende formaten en alle RAL Classic kleuren.

De voordelen van
ons restaurant container

Volledig demontabel

Laagste prijs garantie van Nederland

Top klantenservice & snelle levertijden

Restaurant container bij DOK gekoppeld zwart 8x2 meter

Opbouw

Onze restaurant container is volledig zelf op te bouwen en uit elkaar te halen. U krijgt de container in een pakket geleverd door onze eigen bezorgers of u kunt hem ophalen bij één van onze locaties. Het pakket bestaat uit vier zijpanelen, een vloer en een dak. Dit maakt het een eenvoudig bouwpakket. De container is uitgerust met twee heftruckkokers aan de onderkant van de container. Dit zorgt er voor dat de restaurant container te allen tijde makkelijk verplaatsbaar is, mocht dit nodig zijn.

Accessoires

Onze restaurant container heeft meerdere accessoires die bij te bestellen zijn, om zo uw restaurant helemaal af te maken. Zo hebben we een oprijplaat om al uw benodigdheden in de restaurant container te rijden, deze is makkelijk te gebruiken met een steekkar. Daarnaast bieden we ook stellingen aan van 1, 2 of 3 meter om hier uw drank of apparatuur op te zetten. Tot slot bieden we ook nog een lamp met 2 stroompoten aan zodat uw restaurant container altijd goed belicht is.

Veiligheid

Natuurlijk wilt u wel dat uw container veilig is, wij hebben hier uiteraard rekening mee gehouden en hebben ervoor gezorgd dat je niet zomaar naar binnen kan. De restaurant container is uitgerust met een dubbel cilinder slot bij de deur. Dit zorgt voor dubbele veiligheid, ook is de luifel uitgerust met een dubbel cilinder slot. Dit zijn de enige 2 openingen in de container. Verder is de container gemaakt van roestvrijstaal. U kunt dus gerust uw spullen achterlaten in de container terwijl u weg bent. Beveilig de restaurant container met een inbraakveiligheidsbalk.

Toepasbaarheid

Natuurlijk is onze restaurant container niet alleen te gebruiken als restaurant. De container is ook inzetbaar als kraampje voor accessoires, een bar in de tuin of u zou er zelfs een dj tafel in kunnen zetten. Er zijn eindeloos mogelijkheden. Omdat de container makkelijk demontabel is kunt u de onderdelen naar binnen brengen en daar opnieuw in elkaar zetten. Zo kunt u hem ook in grote zalen neerzetten of als vaste bar in een club. De toepasbaarheden zijn eindeloos bij het kopen van een restaurant container.

Waarom Zelfbouwcontainer.nl?

Wilt u een restaurant container kopen bij Zelfbouwcontainer.nl? Dan verzekert u zich van een aantal zekerheden:

  • Wij garanderen te allen tijde de laagste prijsgarantie van Nederland
  • Onze containers zijn eenvoudig te monteren, zonder het gebruik van zwaar gereedschap;
  • Onze klantenservice staan altijd voor u klaar;
  • Uit voorraad leverbaar door heel Nederland & België
  • Verplaatsbaar met een heftruck of een hijskraan

Levering van een restaurant container

Standaard leveren wij onze Zelfbouwcontainers uit als bouwpakket vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Roosendaal. Wij kunnen, indien gewenst, de Zelfbouwcontainer ook bij u thuis of op het werk afleveren. Het transport doen wij volledig in eigen beheer, u doet zaken met één partij. U krijgt van ons vooraf een prijsopgave voor de transportkosten, dus geen verrassingen achteraf. Eerlijk zakendoen, daar staan we voor bij Zelfbouwcontainer.nl.


Interesse gekregen in een restaurant container kopen?

Kijk eens in onze restaurant containers, neem telefonisch contact met ons op via 085 – 0685 590, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of start een chat rechts onderaan. Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Meer informatie nodig?