Recensies

5/5

Ik kwam steeds meer met het probleem dat mijn schuur overvol raakte. Ik kon de fietsen niet meer kwijt en was op zoek naar extra opslag. Het huren van een opslagruimte was voor mij geen optie want ik wilde mijn spullen graag snel bij de hand hebben. Toen ben ik op zoek gegaan naar een extra opslagruimte voor bij mijn huis. Ik zocht wat rond op het internet en stuitte toen op zelfbouwcontainer.nl. Hier zag ik de opslagcontainers in allerlei maten die perfect waren voor opslag.

Ik heb opgebeld en gevraagd of ik langs kon komen om de containerschuur te bekijken. Op locatie werd ik vriendelijk en enthousiast ontvangen. Ik kreeg goed inzicht van de opslagcontainers en de keuzes die ik had. Zelf heb ik toen voor een BOS-container gekozen van 3×2 omdat deze goed bij mij naast het huis paste.

Ik heb gevraagd om een levering. De levering zelf was geweldig, ze waren er tussen de afgesproken tijd en ik werd goed geholpen door de vriendelijk bezorger. Er werd mij gevraagd een paar mensen op locatie te hebben om de bezorger te helpen met het neerleggen van de opslagcontainer op de juiste locatie.

Daarna heb ik hem zelf met zijn 2en opgebouwd. Dit was snel en goed gebeurd door een duidelijke handleiding. Nu heb ik veel meer opslagruimte! De service en de container waren uitstekend. Zeker een aanrader!

5/5
Ik had twee demontabele containers nodig dus na een kleine zoektocht kwam ik uit bij het bedrijf zelfbouwcontainer in Bergschenhoek. Voor de gemakkelijkheid heb ik even gebeld, aan de telefoon werd ik erg vriendelijk en snel geholpen door jan. hij legde het verschil uit tussen deze demontabele containers en wat duurdere demontabele container merken, ook stuurde hij een paar mooie drone video’s van de demontabele opslagcontainers via de mail. Hierdoor werd een keuze maken vele malen makkelijker.
Ook vertelde jan mij dat de leveringskosten omlaag gaan want de kosten worden gedeeld door alle klanten die op de route liggen hierdoor deel je de transportkosten en kom je vaak goedkoper uit. Tijdens het leveren van de container hielp de chauffeur ook even met het in elkaar zetten van de container. De demontabele container in elkaar zetten was vrij gemakkelijk en we waren binnen 15 minuutjes klaar, daarentegen heb je wel 4 sterke personen nodig want de panelen zijn wel zwaar.
Ik begreep van zelfbouwcontainer dat ze eventueel ook wat extra handen mee kunnen sturen met de levering in dien je niet het aantal vereiste handen hebt. Dus om het kort te samenvatten een geweldige service en als u opzoek bent naar een demontabele container bent u bij zelfbouw container op het juiste adres en zeker de 5 sterren waard.

5/5

Al een tijdje had ik een materiaalcontainer nodig. Na hier en daar gekeken te hebben, kwam ik uiteindelijk uit bij zelfbouwcontainer. Een beetje op de website gekeken en vervolgens een meneer genaamd Ronald gesproken aan de telefoon. Een zeer behulpzame man die mij alles uitlegde wat ik wilde weten.

Hij luisterde aandachtig naar mijn vragen en beantwoorde ze ook allemaal rustig. Ook liet hij mij weten dat er video’s zijn waarin laten zien wordt hoe zo een container in elkaar gezet wordt. Na een goed gesprek te hebben gehad, heb ik een materiaalcontainer besteld en dit werd op de afgesproken tijd ook geleverd.

De medewerkers waren allemaal erg aardig en behulpzaam! Het is een zeer goede en makkelijke materiaalcontainer! Veel spullen in kwijt ook. Ik raad het heel erg aan voor mensen die een makkelijke materiaalcontainer zoeken.

5/5

Vandaag een fijne tuinschuur thuisbezorgd gekregen. Gister besteld en vandaag gelijk geleverd. Medewerkers waren erg aardig en behulpzaam. Hij was binnen een paar minuten in elkaar gezet. Gelijk de tuinschuur gaan gebruiken en kan nu heerlijk al me spullen kwijt.