Gereedschap container – Standaard merk


(0,00 incl. BTW)
  • Gegalvaniseerde behuizing
  • Supersnelle en eenvoudige montage
  • Zo goed als onderhoudsvrij
  • Volledig modulair vermogen
  • Beschikbaar in alle RAL kleuren
  • 1 jaar anti-roest garantie
  • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer

Beschrijving

Gereedschap container

Deze gereedschap container is de ideale toevoeging voor iedereen die graag een demontabele container wilt gebruiken voor de opslag van verschillende soorten gereedschap en materialen. Het grote voordeel van deze gereedschap container is dat door de stellingen de container makkelijk gebruikt worden om gereedschap zoals boren, moersleutels en gereedschapskisten op te slaan.

De gereedschap container is makkelijk te monteren en te demonteren zonder hulp van zwaar gereedschap, er is enkel een set moersleutels en een schroevendraaier voor nodig. Mocht het nodig zijn om de gereedschap container te verplaatsen dan kan dit met hulp van de heftruckkokers en de hijsogen die zich onder en boven de container bevinden.

Verder is het mogelijk om de gereedschap container in kleur te leveren, hiervoor zijn alle RAL kleuren beschikbaar. Als laatste beschikken alle containers over één jaar anti roest garantie.

De stellingen die worden geleverd bij de demontabele gereedschap container zijn speciaal gefabriceerd voor de container. De stellingen hebben standaard een diepte van 500 mm (510mm inclusief beugel) en worden geleverd in een pakket van 3 platen.

Type: Demontabele container
Afmeting buitenkant: 2020x2140x2072 mm t/m  3880x2140x2072 mm (LxBxH)
Afmeting binnenkant: 1985x1865x1948 mm t/m 3726x1990x1948 mm (LxBxH)
Aantal deuren – keuze uit: 2 deuren aan kopzijde / 2 deuren aan de lange zijde

Andere suggesties…