-8%

FOCO® Demontabele barcontainer 3×2 meter 10ft RAL7021

2.399,00 ex. BTW


(2.902,79 incl. BTW)

  • Demontabele zelfbouw bar container
  • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 2950 x 2142 x 2088 mm
  • Afmetingen binnenkant (LxBxH) : 2872 x 2062 x 1950 mm
  • Afmetingen deuren: (LxH): 1750 x 1850 mm
  • Beschikbaar in alle RAL kleuren
  • Luifel van de container is beveiligd met twee cilindersloten aan beide zijdes
  • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
  • Profiteer van €50,- extra korting bij afhalen!

Artikelnummer: FOCO-BAR-3x2-RAL7021

Beschrijving

De barcontainer is ongeveer 3×2 meter en heeft een opklapbare luifel, de afmetingen zijn ongeveer gelijk aan dat van een demontabele 10ft container. Dit is ideaal voor de mensen die staan te wachten om droog te staan en hierdoor krijgt de container de look van een echte bar container. De luifel is ook weer dicht te klappen en op slot te zetten waardoor het veilig is om de bar container te laten staan met de spullen erin. Verder zit er een dubbele deur aan de korte zijde is. Hierdoor kunnen er ook grote dingen naar binnen zoals biervaten. Op deze manier is dus de ideale manier om bezoekers of vrienden van een drankje te voorzien. Een eenvoudige maar stevige bar container.

De bar container is voor vele doeleinden te gebruiken. Zo kunt u het op een feestje gebruiken als bar waar mensen hun drinken en eten kunnen gaan halen, maar het is zeker ook te gebruiken op een festival of evenement. Groot of klein maakt dus niet uit. U kunt simpel de benodigdheden, zoals drinken, eten en koeling, binnen in de bar container installeren en u kunt direct van start. Dit doen wij ook graag voor u zodat u volledig ontzorgd wordt. Na afloop is de bar container ook weer eenvoudig te demonteren door de demontabele panelen waar de bar container van gemaakt is. Hierdoor kunt u de bar container weer op slaan en neemt het minimale ruimte in. Natuurlijk is de container ook voor andere doeleinden te gebruiken. U kunt er van maken wat u wilt en wij staan altijd klaar om u te helpen met uw keuzes. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag!

Een ander groot voordeel van de bar container is dat hij makkelijk te verplaatsen is met een heftruck door de heftruckkokers aan de onderkant van de container. Hierdoor kan hij simpel van punt a naar punt b gebracht worden zonder dat er veel mensen voor nodig zijn. Ook is de bar container te verkrijgen is in alle RAL kleuren wat al inclusief de prijs zit! Wij garanderen daarnaast de laagste prijsgarantie in Nederland. Naast een topproduct dus ook een lage prijs!

Bent u geïnteresseerd of  twijfelt u nog? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag!

Geschikte accessoires