Demontabele Container Zwart 5 x 2 dubbele deur lange zijde

Demontabele Container Zwart 3 x 2 enkele deur korte zijde
Demontabele Container Zwart 3 x 2 enkele deur korte zijde
Demontabele tuinhuis geverfd in RAL kleur 7016 grijs/antraciet
Demontabel tuinhuis gespoten in RAL kleur 7016 grijs/antraciet
Demontabele container 4x2 in RAL kleur donkergrijs/antraciet
Standaard demontabele container in de kleur zwart 9005 RAL Zijaanzicht met gesloten deuren
Standaard demontabele container in de kleur zwart 9005 RAL achter aanzicht met gesloten deuren
Zwarte materiaalcontainer in RAL kleur 9005 zwart met dubbele deur aan voorzijde

Demontabele Container Zwart 5 x 2 dubbele deur lange zijde

1.999,00 ex. BTW

  • Demontabel / Zelfbouw
  • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 4882 x 2290 x 2240 mm
  • Afmetingen binnenkant (LxBxH): 4727 x 2135 x 2100 mm
  • Afmetingen deur: (LxH): 1750 (813 + 937 mm) x 1849 mm
  • Ruimte tussen heftruckkokers: 850 mm
Artikelnummer: ZC-5x2-DDL-RAL9005
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)
  • Technische tekeningen

Beschrijving

Demontabele Container Zwart 5 x 2 meter

Dubbele deur lange zijde – Gekleurd in RAL 9005


Deze zwarte 5 x 2 container is de perfecte oplossing voor het tijdelijk of permanent opslaan van materialen, goederen, gereedschap of voor wanneer u gaat verhuizen. Dit is voor zowel particulieren en bedrijven. Maar natuurlijk kan deze container ook worden gebruikt voor andere activiteiten zoals opslag voor kantoorspullen, opslag voor workout gewichten of een plek voor de overdekte jacuzzi. Deze container is natuurlijk ook nog verkrijgbaar in andere kleuren, klik op de kleur die u wel wilt (ROOD, BLAUW, GEEL, BRUIN en GROEN).

De zwarte 5 x 2 container is licht genoeg om zelf te transporteren. Deze 5 x 2 container bestaat uit verschillende componenten die in elkaar gezet moeten worden om de container te bouwen, dit zorgt ervoor dat de container door kleine gangen en deuren kan worden verplaatst om naar de juiste locatie te brengen. Door deze verschillende componenten is het ook mogelijk om de container te verplaatsen met pure mankracht, hierdoor is het gebruik van een heftruck of kraan niet vereist. Daarentegen is de container toch voorzien van heftruckkokers voor het eventueel verticaal of horizontaal verplaatsen van de container met een heftruck. Hiermee kan je namelijk tijd besparen als de container eenmaal in elkaar gezet niet heel licht meer is. Ook heeft de zwarte 5 x 2 container hijsogen om de container te verplaatsen naar de plekken waar een heftruck of mankracht niet bij kan komen. Natuurlijk wordt de zwarte 5 x 2 container ook geleverd met een dubbele vergrendeling voor extra veiligheid.

De montage van deze zwarte 5 x 2 container duurt hooguit 20 à 30 minuten, omdat deze container gemakkelijk te monteren is neemt deze container weinig ruimte in beslag wanneer erg geen gebruik van wordt gemaakt. Er is ook geen zwaar gereedschap nodig om de zwarte 5 x 2 container in elkaar te zetten, want de container wordt gemonteerd aan de hand van moeren en bouten. Er is alleen een set moersleutels en momentsleutels nodig, een kruiskop schroevendraaier of boor.

De vloer van de container bestaat uit spaanplaat dit is om de kosten zo laag mogelijk te houden. Spaanplaat wordt vaak gebruikt in de bouw om constructies te versterken dus u hoeft zich niet bang te maken over het breken van de vloer.

Natuurlijk heeft ook deze container de laagste prijsgarantie en een anti roest garantie van 5 jaar.

Een 5×2 meter container is ideaal te gebruiken als materiaalcontainer. De container is zeer geschikt voor de opslag van verschillende soorten materiaal. Zo kan de 5×2 materiaalcontainer worden gebruikt voor de opslag van (tuin)gereedschap en onderdelen.

Een ander voordeel aan deze materiaalcontainer is dat de container demontabel is, hierdoor kan deze worden gebruikt voor tijdelijke opslag. Daarnaast kan de materiaalcontainer worden verplaatst met een kraan of heftruck. Dit is te danken aan de heftruckkokers en de hijsogen die zich op elke materiaalcontainer van Zelfbouwcontainer bevinden.

Materiaalcontainer worden veel gebruikt in de aannemers wereld en worden vaak gebruikt als tijdelijke opslag op een klus. Vaak wordt hier bouw materiaal in geplaatst met hogere waarde om diefstal te voorkomen. Een demontabele materiaalcontainer is hier ideaal voor aangezien deze ook kan worden uitgebreid met extra accessoires zoals de veiligheidsbalk.

Kortom, deze zwarte 5 x 2 container is ideaal voor bedrijven in de bouw die zoeken naar een tijdelijke of permanente opslag plaats of voor particulieren die zoeken naar een tuinhuis. Ook is deze container vergelijkbaar met een zeecontainer.

Kenmerken:

• Volledig gegalvaniseerde behuizing

• Minder opslagruimte wanneer niet in gebruik

• Eenvoudige montage

• Volledig uitbreidbaar (modulair) vermogen

• Optionele ‘Snap-in’-plankstijlen en -armen

• Optionele externe poedercoating, indien de zelfbouwcontainer in kleur moet zijn

• Lage kosten

• Een zelfbouwcontainer wordt geleverd met een dubbele vergrendeling voor betere beveiliging, zonder dat dit extra kosten geeft

Extra informatie

Deurtype

Dubbele deur lange zijde

Kies eerst een kleur

Zwart

Lengte buitenzijde

510 cm

Garantie

1 jaar anti roest fabrieksgarantie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Demontabele Container Zwart 5 x 2 dubbele deur lange zijde” te beoordelen

Technische tekening

Via de link hieronder wordt een pdf document gedownload naar je eigen laptop, Ipad of Mobiel.

Download link:

5M CONTAINER DUBBELE DEUR LANGE ZIJDE