Demontabele Container Oranje 4 x 2 dubbele deur korte zijde

-14%
Zeecontainer demontabele opslag materiaal in RAL kleur oranje
Zeecontainer demontabele opslag materiaal in RAL kleur oranje
Demontabele opslag materiaalcontainer in RAL kleur Zelfbouwcontainer
Demontabele opslag materiaalcontainer in RAL kleur Zelfbouwcontainer
Zeecontainer demontabele opslag materiaal in alle RAL kleuren

Demontabele Container Oranje 4 x 2 dubbele deur korte zijde

1.899,00 ex. BTW

  • Demontabel / Zelfbouw
  • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 3880 x 2140 x 2072 mm
  • Afmetingen binnenkant (LxBxH): 3726 x 1990 x 1948 mm
  • Afmetingen deur: (LxH): 1750 (813 + 937 mm) x 1849 mm
  • Ruimte tussen heftruckkokers: 850 mm
  • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
Artikelnummer: ZC-4x2-DDK-RAL2004
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)
  • Technische tekeningen

Beschrijving

Oranje Demontabele Container 4 x 2 meter

Dubbele deur korte zijde – Gekleurd in RAL 2004


De oranje opslagcontainer is de ideale oplossing voor het opslaan van uw spullen. De demonteerbare container is om meerdere redenen makkelijk te gebruiken. De oranje opslagcontainer is namelijk lichter dan de gemiddelde container, dit is handig voor het transporteren van de container. hierdoor kan de container met de hand opgebouwd worden, dit scheelt in bouwkosten.

De oranje opslagcontainer kan door haar lage gewicht na opbouw ook makkelijk verplaatst worden door de hijsogen en heftruckkokers die op de container zitten. Een ander enorm voordeel is de snelheid en het gemak van de plaatsing van de container op locatie. De oranje opslagcontainer kan namelijk binnen een aantal minuten al opgezet zijn, ook kan de oranje opslagcontainer binnen een dag tot enkele dagen na de bestelling al op de gevraagde locatie geleverd zijn. Hiernaast biedt zelfbouwcontainer de laagste prijs garantie, deze prijs komt tot stand door de lage plaatsing en de lage monteerkosten van de container.

De oranje opslagcontainer is bestand tegen alle weersomstandigheden. Een oranje opslagcontainer heeft namelijk een groter volume dan een minicontainer en is beter bestand tegen verscheiden weersomstandigheden.

De oranje opslagcontainer kan op meerdere manieren functioneren voor de klant. Uiteraard is het het meest gebruikelijk om de oranje opslagcontainer te gebruiken als opslag box. De oranje opslagcontainer is ideaal om te plaatsen in uw tuin en te gebruiken als tuinhuis. Er is ruimte genoeg voor fietsen, speelgoed en tuinmeubelen. Met een dubbele deur kan alles makkelijk in de container worden geplaatst en met dezelfde snelheid er uitgehaald worden.

De oranje opslagcontainer kan ook worden ingezet voor tijdelijke projecten. Denk hierbij aan bouwprojecten of tijdelijke opslag door omstandigheden. De oranje opslagcontainer is een ideale container voor op een bouwplaats. De oranje opslagcontainer neemt namelijk weinig ruimte en dit is natuurlijk zeer praktisch. Ook kan de container op de locatie zelf worden gemonteerd en gedemonteerd. De container is ook makkelijk verplaatsbaar door de hijsogen en heftruckkokers. Hierdoor kan de container ook goed gebruikt worden om bij een bouwplaats belangrijke materialen te beschermen tegen diefstal. Doordat de oranje opslagcontainer is gemaakt van gegalvaniseerd staal is de container voor het oog een stuk mooier, het geeft een mooie glans aan de container. Verder heeft het galvaniseren van de oranje container het voordeel dat het hierdoor vrijwel roestvrij is en compleet bestand is tegen krassen. Al met al geeft het galvaniseren van de oranje opslagcontainer de container een stuk betere uitstraling.

Een 4×2 meter container is ideaal geschikt als opslagcontainer, de container kan namelijk worden gebruikt voor verschillende soorten opslag. Zo kan de opslagcontainer worden gebruikt voor de opslag van bedrijfsgoederen zoals voorraad en archieven.

De opslagcontainer kan worden gebruikt als banden opslag container bij bijvoorbeeld een garage of auto zaak. Daarnaast worden veel demontabele opslagcontainer gebruikt in de self storage branche. Hier worden de demontabele opslagcontainers gebruikt voor de verhuur en kunnen klanten van deze bedrijven de opslagcontainers gebruiken voor inboedel opslag of om huisraad op te slaan.

Een andere toepassing voor de demontabele opslagcontainers is om te dienen als tijdelijke opslag bij bijvoorbeeld een verhuizing of verbouwing. Een demontabele opslagcontainer is een goede oplossing als er (tijdelijk) ruimte tekort is.

Kenmerken:

• Volledig gegalvaniseerde behuizing

• Minder opslagruimte wanneer niet in gebruik

• Eenvoudige montage

• Volledig uitbreidbaar (modulair) vermogen

• Optionele ‘Snap-in’-plankstijlen en -armen

• Optionele externe poedercoating, indien de zelfbouwcontainer in kleur moet zijn

• Lage kosten

• Een zelfbouwcontainer wordt geleverd met een dubbele vergrendeling voor betere beveiliging, zonder dat dit extra kosten geeft

Extra informatie

Deurtype

Dubbele deur korte zijde

Kies eerst een kleur

Oranje

Lengte buitenzijde

410 cm

Garantie

1 jaar anti roest fabrieksgarantie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Demontabele Container Oranje 4 x 2 dubbele deur korte zijde” te beoordelen

Technische tekening

Via de link hieronder wordt een pdf document gedownload naar je eigen laptop, Ipad of Mobiel.

Download link:

4M CONTAINER DUBBELE DEUR KORTE ZIJDE