Demontabele container met ramen 4 x 2 meter

Demontabele container met ramen 4 x 2 meter

2.199,00 ex. BTW

In stock

2.199,00 ex. BTW


(2.660,79 incl. BTW)
 • Demontabel / Zelfbouw
 • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 3882 x 2142 x 2088 mm
 • Afmetingen binnenkant (LxBxH) : 3802 x 2062 x 1950 mm
 • Afmetingen deuren: (LxH): 1750 x 1900 mm
 • Beschikbaar in alle RAL kleuren
 • Ruimte tussen heftruckkokers: 850 mm
 • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
SKU: N/B
Wissen
Geen zwaar gereedschap nodig
Laagste prijs garantie
Uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Container met Ramen

Bij Zelfbouwcontainer denken we verder dan alleen containers maken. Wij staan voor topkwaliteit en klanttevredenheid. Daarom leggen wij de focus niet alleen op de containers, maar vooral op het gebruiksgemak voor de klant. Onze visie is om de klant te ontzorgen en dit doen wij door middel van het creëren van een duurzame en onderhoudsvrije containers met ramen. Wij verkopen containers van hoogwaardig materiaal wat dit dé duurzame oplossing maakt. De gebruikte materialen zijn namelijk cradle to cradle. Dit houdt in dat de materialen zelfs als ze verjaren, hun waarde behouden.

Modulaire vermogen
Het gegalvaniseerde metaal waar de buitenste platen van gemaakt zijn zorgt voor een robuuste constructie. Het is makkelijk schoon te houden en daarnaast volledig onderhoudsvrij! Zo kunt u eindeloos genieten van de container met ramen. Door het modulaire vermogen van de container met ramen is het mogelijk om uit te breiden. Komt u er na een tijdje achter dat de 4x2m toch te klein is? Geen probleem! Er is de mogelijkheid om daar nog een stuk als het ware aan vast te plakken. Zo heeft u altijd genoeg ruimte. Wilt u juist van de grote ruimte af? Ook dat kan. De container met ramen is zo ontworpen dat het verkleinen geen probleem moet zijn.

Accessoires
Naast de standaard maten, leveren wij ook maatwerk. Wilt u een specifieke afmeting, kleur of vorm van uw container met ramen? Laat het ons weten en wij regelen het voor u. Daarbij kunt u voor de container met ramen een van de 200+ RAL-classic kleuren kiezen. Zo zit er altijd wel een kleur tussen die u bevalt. Op deze poedercoating zit één jaar garantie.  Daarnaast zijn er nog verschillende accessoires die bij de container met ramen aangeschaft kunnen worden. Mocht u geïnteresseerd zijn in het opslaan van zware goederen die rijdend de container in moeten, dan hebben we daar een oplossing voor. Een losse oprijplaat voor de enkele of dubbele deur kunt u bij de container bestellen. Zo kunt u met uw rollie zonder moeite de container in rollen.

Veilige opslag
Met de container met ramen van Zelfbouwcontainer hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw opgeslagen goederen. Door de gegalvaniseerde metalen wanden van 0,7 mm dikte zijn uw eigendommen veilig opgeslagen. Zo kunt u een inbraakveiligheidsbalk voor de container met ramen gebruiken. Deze balk zit voor de deur en zorgt ervoor dat de deur op geen mogelijkheid meer open te krijgen is, behalve met de sleutel dan. Daarnaast zit er een nog een slot op de container met ramen. Wél zo fijn toch? Wilt u meer weten of graag de mogelijkheden bespreken?

Waarom een container met ramen kopen bij Zelfbouwcontainer?

 • Wij bieden uitmuntende klantenservice
 • De container met ramen is volledig aan te passen
 • Het is een onderhoudsvrije oplossing
 • Wij maken gebruik van cradle to cradle materialen
 • Tot wel 10 jaar garantie!
Uitstekend
Gebaseerd op 70 recensies
Jessica Walter
Jessica Walter
2023-03-10
Prima en snelle service, bekijk van te voren goed het instructie filmpje op de site en dan heb je hem met 4 man in 1,5 uur afgeladen en in elkaar gezet. Makkelijk in en met weinig gereedschap elkaar te zetten, prima kwaliteit en staat als een huis.
Guus Sipasulta
Guus Sipasulta
2022-11-02
Gister is de 4 x 2 container geleverd die ga gebruiken als schuurtjes. De aanlevering ging soepel en met hulp van de chauffeur de container gelost. Montage was simpel. Voorafgaand telefonisch contact verliep ook soepel. Kortom mooi schuurtje, goeie gasten, dankjulliewel!
L. de Hoog
L. de Hoog
2022-09-06
Vandaag zijn twee containers afgeleverd 2*3m. De chauffeur hielp keurig mee met de hulptroepen om de delen van de aanhanger af te dragen en naar de tuin te brengen. Dank.
Erik van der Ende
Erik van der Ende
2022-07-26
Heel fijn bedrijf, goed contact en service.
Valerie Vanhoorelbeke
Valerie Vanhoorelbeke
2022-07-20
De levering was fout, wat kan gebeuren. Na een telefonisch contact heeft men alle moeite gedaan om de correcte container nog op tijd te bezorgen! (In België) Top service!!
J Lokker
J Lokker
2022-04-13
Vandaag is mijn container tuinhuis bezorgd, ik werd telefonisch op de hoogte gehouden hoe laat ze er zouden zijn. Chauffeur Henri gaf korte uitleg/instructie tijdens het afladen van de auto/aanhanger en hebben we de bodemplaat gezamenlijk neergelegd. Daarna eenvoudig zonder handleiding opgebouwd, is mooie degelijke constructie en heel compleet. Zeer tevreden en erg blij mee, bedrijf is top!
Wat kan ik kopen bij Zelfbouwcontainer?

De grootste specialisatie van Zelfbouwcontainer is de demontabele container. Deze demontabele container wordt geleverd in een bouwpakket en kan naar wens worden gemonteerd of gedemonteerd. De demontabele container kan worden gebruikt voor verschillende soorten opslag. Bijvoorbeeld materiaal opslag, archief opslag, banden opslag, tuin opslag en nog veel meer. De demontabele container zijn beschikbaar in verschillende formaten van 2×2 meter tot en met 6×2 meter en kunnen worden gekleurd in veel RAL kleuren. Daarnaast biedt Zelfbouwcontainer de laagste prijs garantie van Nederland. Bekijk ons assortiment of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat zijn de voordelen van Zelfbouwcontainer?

Zelfbouwcontainer kan doordat zij al meer dan 12 jaar ervaring heeft op het gebied van opslag u voorzien van de beste oplossing voor uw opslagprobleem. Zelfbouwcontainer verkoopt demontabele containers van twee verschillende merken, het merk FOCO® en het premium merk. Deze containers zijn beide verschillend en hebben elk hun eigen sterke eigenschappen. Zo staat het premium merk voor kwaliteit en duurzaamheid en heeft deze container een anti roest garantie van maar liefst 1 jaar. Het merk FOCO® is onze prijsvechter in de markt en heeft hierdoor de laagste prijs garantie van Nederland. De verschillen tussen de containers kunt u hier op uw gemak terug lezen.

Daarnaast kent Zelfbouwcontainer nog veel meer voordelen:

 • Grote voorraad aan standaard modellen
 • Montage zonder hulp van zwaar gereedschap of zelfs zonder
 • Snelle levering door heel Europa
 • Transport in eigen beheer
 • Montage door één van onze opbouwteams mogelijk
 • Volledig modulaire containers, naar wens uit te breiden

Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor Zelfbouwcontainer, bekijk de producten op onze website of neem contact met ons op.

Kan ik een demontabele container zelf in elkaar zetten?

Een demontabele container van Zelfbouwcontainer kan heel makkelijk zelf in elkaar worden gezet, daarnaast krijgt u van ons een duidelijke handleiding waarin alles duidelijk wordt. Als u deze samengevatte stappen volgt komt het helemaal goed

 1. De panelen van de demontabele container losmaken van het pakket
 2. De vloer op de juist plaatst leggen
 3. De zijpanelen aan de vloer vastmaken van de demontabele container met de schroeven en bouten
 4. De zijpanelen aan elkaar schroeven
 5. Het dak plaatsen en monteren op de zijpanelen van de demontabele container
 6. De deur in de demontabele container monteren

Hier heeft u een aantal verschillende soorten klein gereedschap nodig, dit soort gereedschap is te vinden in iedere gereedschapskist. Dit is het gereedschap:

 • Schroevendraaier of boormachine (kruiskop)
 • 13 mm moersleutel
 • 19 mm moersleutel
 • Momentsleutel (opzetstukken van 13 mm en 19 mm)

Wilt u meer informatie over het opzetten van de demontabele container, wilt u een technische tekening of fundatieplan van ontvangen of wilt u gewoon meer informatie over de demontabele container. Neem dan contact met ons op.

De transportkosten staan niet op de website, wat kost de levering?

Naast dat jij geheel gratis het product op kan halen bij één van onze afhaallocaties is het ook mogelijk om de het product te laten bezorgen. Dit doen wij doormiddel van ons eigen transport. Wij rijden over het algemeen met pick-ups met een aanhanger of met een vrachtwagen. Wij rekenen hiervoor transportkosten, omdat deze kosten afhankelijk zijn van waar de container geleverd dient te worden en hoeveel containers er bezorgd moeten worden berekenen wij dit achteraf.  U kunt contact met ons opnemen om deze kosten na te vragen of een bestelling plaatsen en dan worden de transportkosten op de factuur gezet.

Is er een vergunning nodig om de container te plaatsen?

Dit is heel erg afhankelijk van de plaats waar de container komt te staan. Per gemeente zijn er verschillende eisen wat betreft het plaatsten van een unit. Het is daarom belangrijk dat u zelf met de gemeente contact op neemt over de regels en het eventueel aanvragen van een vergunning. Heeft u bepaalde informatie nodig voor de aanvraag/gemeente ? Neem dan gerust contact op met 1 van onze collega’s.

Kunnen jullie de containers voor ons opbouwen?

Als service bieden wij montage tegen een meerprijs. Dit is een service die wij als extra aanbieden bij onze premium modellen.

Wat gebeurt er nadat ik een bestelling heb geplaatst?

Allereerst willen wij jou dan hartelijk bedanken voor de bestelling. Nadat de bestelling bij ons binnen is gekomen wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen voor de levering, wij gaan dan samen met jou het juiste moment bepalen om de container te leveren. Moet het niet geleverd worden en kom je het ophalen dat is ook geen probleem, wij zullen jou dan vragen wanneer je het product op kunt halen en waar.