Demontabele container met ramen 4 x 2 meter in kleur

2.599,00 ex. BTW


(3.144,79 incl. BTW)
 • Demontabel / Zelfbouw
 • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 3882 x 2142 x 2088 mm
 • Afmetingen binnenkant (LxBxH) : 3802 x 2062 x 1950 mm
 • Afmetingen deuren: (LxH): 1750 x 1900 mm
 • Beschikbaar in alle RAL kleuren
 • Ruimte tussen heftruckkokers: 850 mm
 • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
Artikelnummer: N/B
Wissen

Beschrijving

Container met Ramen

Bij Zelfbouwcontainer denken we verder dan alleen containers maken. Wij staan voor topkwaliteit en klanttevredenheid. Daarom leggen wij de focus niet alleen op de containers, maar vooral op het gebruiksgemak voor de klant. Onze visie is om de klant te ontzorgen en dit doen wij door middel van het creëren van een duurzame en onderhoudsvrije containers met ramen. Wij verkopen containers van hoogwaardig materiaal wat dit dé duurzame oplossing maakt. De gebruikte materialen zijn namelijk cradle to cradle. Dit houdt in dat de materialen zelfs als ze verjaren, hun waarde behouden.

Modulaire vermogen
Het gegalvaniseerde metaal waar de buitenste platen van gemaakt zijn zorgt voor een robuuste constructie. Het is makkelijk schoon te houden en daarnaast volledig onderhoudsvrij! Zo kunt u eindeloos genieten van de container met ramen. Door het modulaire vermogen van de container met ramen is het mogelijk om uit te breiden. Komt u er na een tijdje achter dat de 4x2m toch te klein is? Geen probleem! Er is de mogelijkheid om daar nog een stuk als het ware aan vast te plakken. Zo heeft u altijd genoeg ruimte. Wilt u juist van de grote ruimte af? Ook dat kan. De container met ramen is zo ontworpen dat het verkleinen geen probleem moet zijn.

Accessoires
Naast de standaard maten, leveren wij ook maatwerk. Wilt u een specifieke afmeting, kleur of vorm van uw container met ramen? Laat het ons weten en wij regelen het voor u. Daarbij kunt u voor de container met ramen een van de 200+ RAL-classic kleuren kiezen. Zo zit er altijd wel een kleur tussen die u bevalt. Op deze poedercoating zit één jaar garantie.  Daarnaast zijn er nog verschillende accessoires die bij de container met ramen aangeschaft kunnen worden. Mocht u geïnteresseerd zijn in het opslaan van zware goederen die rijdend de container in moeten, dan hebben we daar een oplossing voor. Een losse oprijplaat voor de enkele of dubbele deur kunt u bij de container bestellen. Zo kunt u met uw rollie zonder moeite de container in rollen.

Veilige opslag
Met de container met ramen van Zelfbouwcontainer hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw opgeslagen goederen. Door de gegalvaniseerde metalen wanden van 7mm dikte zijn uw eigendommen veilig opgeslagen. Zo kunt u een inbraakveiligheidsbalk voor de container met ramen gebruiken. Deze balk zit voor de deur en zorgt ervoor dat de deur op geen mogelijkheid meer open te krijgen is, behalve met de sleutel dan. Daarnaast zit er een nog een slot op de container met ramen. Wél zo fijn toch? Wilt u meer weten of graag de mogelijkheden bespreken?

Neem vandaag nog contact op via:
Telefoon: 010 – 822 05 44
Mail: info@Zelfbouwcontainer.nl

Of kom gezellig langs om de mogelijkheden te bespreken met een bakje koffie!
Warmoeziersweg 20, 2661 EH Bergschenhoek

Waarom een container met ramen kopen bij Zelfbouwcontainer?

 • Wij bieden uitmuntende klantenservice
 • De container met ramen is volledig aan te passen
 • Het is een onderhoudsvrije oplossing
 • Wij maken gebruik van cradle to cradle materialen
 • Tot wel 10 jaar garantie!