Demontabele Container Lichtgroen 3 x 2 enkele deur korte zijde

Zeecontainer demontabele opslag materiaal in RAL kleur groen
Zeecontainer demontabele opslag materiaal in RAL kleur groen
Demontabele opslag materiaalcontainer in RAL kleur Zelfbouwcontainer
Demontabele opslag materiaalcontainer in RAL kleur Zelfbouwcontainer
Zeecontainer demontabele opslag materiaal in alle RAL kleuren

Demontabele Container Lichtgroen 3 x 2 enkele deur korte zijde

1.899,00 ex. BTW

  • Demontabel / Zelfbouw
  • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 2950 x 2140 x 2072 mm
  • Afmetingen binnenkant (LxBxH): 2800 x 1990 x 1948 mm
  • Afmetingen deur: (LxH): 1250 x 1849 mm
  • Ruimte tussen heftruckkokers: 850 mm
  • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
Artikelnummer: ZC-3x2-EDK-RAL6010
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)
  • Technische tekeningen

Beschrijving

Lichtgroene Demontabele Container 3 x 2 meter

Enkele deur korte zijde – Gekleurd in RAL 6010


De lichtgroene opslagcontainer is de ideale oplossing voor het opslaan van uw spullen. De demonteerbare container is om meerdere redenen makkelijk te gebruiken. De lichtgroene opslagcontainer is namelijk lichter dan de gemiddelde container, dit is handig voor het transporteren van de container. hierdoor kan de container met de hand opgebouwd worden, dit scheelt in bouwkosten.

De lichtgroene opslagcontainer kan door haar lage gewicht na opbouw ook makkelijk verplaatst worden door de hijsogen en heftruckkokers die op de container zitten. Een ander enorm voordeel is de snelheid en het gemak van de plaatsing van de container op locatie. De lichtgroene opslagcontainer kan namelijk binnen een aantal minuten al opgezet zijn, ook kan de lichtgroene opslagcontainer binnen een dag tot enkele dagen na de bestelling al op de gevraagde locatie geleverd zijn. Hiernaast biedt zelfbouwcontainer de laagste prijs garantie, deze prijs komt tot stand door de lage plaatsing en de lage monteerkosten van de container.

De lichtgroene opslagcontainer is bestand tegen alle weersomstandigheden. Een lichtgroene opslagcontainer heeft namelijk een groter volume dan een minicontainer en is beter bestand tegen verscheiden weersomstandigheden.

De lichtgroene opslagcontainer kan op meerdere manieren functioneren voor de klant. Uiteraard is het het meest gebruikelijk om de lichtgroene opslagcontainer te gebruiken als opslag box. De lichtgroene opslagcontainer is ideaal om te plaatsen in uw tuin en te gebruiken als tuinhuis. Er is ruimte genoeg voor fietsen, speelgoed en tuinmeubelen. Met een dubbele deur kan alles makkelijk in de container worden geplaatst en met dezelfde snelheid er uitgehaald worden.

De lichtgroene opslagcontainer kan ook worden ingezet voor tijdelijke projecten. Denk hierbij aan bouwprojecten of tijdelijke opslag door omstandigheden. De lichtgroene opslagcontainer is een ideale container voor op een bouwplaats. De lichtgroene opslagcontainer neemt namelijk weinig ruimte en dit is natuurlijk zeer praktisch. Ook kan de container op de locatie zelf worden gemonteerd en gedemonteerd. De container is ook makkelijk verplaatsbaar door de hijsogen en heftruckkokers. Hierdoor kan de container ook goed gebruikt worden om bij een bouwplaats belangrijke materialen te beschermen tegen diefstal. Doordat de lichtgroene opslagcontainer is gemaakt van gegalvaniseerd staal is de container voor het oog een stuk mooier, het geeft een mooie glans aan de container. Verder heeft het galvaniseren van de lichtgroene  container het voordeel dat het hierdoor vrijwel roestvrij is en compleet bestand is tegen krassen. Al met al geeft het galvaniseren van de lichtgroene opslagcontainer de container een stuk betere uitstraling.

Een 3×2 meter container is een uitstekend alternatief voor een 10ft zeecontainer, het grote voordeel van dit formaat container is dat er veel ruimte voor allerlei soorten opslag. Daarnaast is het voordeel over de 10ft container de manier van transport. Doordat de container demontabel is kan deze makkelijk worden verplaatst met bijvoorbeeld een shovel of heftruck.

Een reguliere 10ft container kan niet worden verplaatst met heftruck en moet in bijna alle gevallen worden opgetild met een kraan op een vrachtwagen voor vervoer. De demontabele 10ft container van Zelfbouwcontainer kan in pakket worden vervoerd wat zorgt voor lagere transportkosten omdat deze kan worden verplaatst op bijvoorbeeld een aanhanger.

Een volgend voordeel boven de 10ft container is dat deze minder condensvorming heeft dit is te danken aan een beter luchtcirculatie binnen de demontabele container. Reguliere 10ft zeecontainers moeten worden vervoerd op grote vrachtschepen en moeten waterdicht zijn, dit zorgt voor deze condensvorming.

Kenmerken:

• Volledig gegalvaniseerde behuizing

• Minder opslagruimte wanneer niet in gebruik

• Eenvoudige montage

• Volledig uitbreidbaar (modulair) vermogen

• Optionele ‘Snap-in’-plankstijlen en -armen

• Optionele externe poedercoating, indien de zelfbouwcontainer in kleur moet zijn

• Lage kosten

• Een zelfbouwcontainer wordt geleverd met een dubbele vergrendeling voor betere beveiliging, zonder dat dit extra kosten geeft

Extra informatie

Deurtype

Enkele deur korte zijde

Kies eerst een kleur

Lichtgroen

Lengte buitenzijde

310 cm

Garantie

1 jaar anti roest fabrieksgarantie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Demontabele Container Lichtgroen 3 x 2 enkele deur korte zijde” te beoordelen

Technische tekening

Via de link hieronder wordt een pdf document gedownload naar je eigen laptop, Ipad of Mobiel.

Download links:

3M CONTAINER ENKELE DEUR KORTE ZIJDE