Demontabele Container Houtlook 3 x 2 dubbele deur lange zijde

2.099,00 ex. BTW


(2.539,79 incl. BTW)

  • Demontabel / Zelfbouw
  • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 2950 x 2140 x 2072 mm
  • Afmetingen binnenkant (LxBxH): 2800 x 1990 x 1948 mm
  • Afmetingen deur: (LxH): 1750 (813 + 937 mm) x 1849 mm
  • Ruimte tussen heftruckkokers: 850 mm
  • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
  • Profiteer van €50,- extra korting bij afhalen!

Artikelnummer: FOCO-3x2-DDS-RAL9005

Beschrijving

Demontabele Container Houtlook 3 x 2 meter

Dubbele deur lange zijde –  Gekleurd in Houtlook kleur

De container met Houtlook is een uniek product. De houtlook wordt met de hand gecreëerd door de container dubbel te poeder coaten. Deze houtlook container heeft een anti-roest garantie van 1 jaar. De panelen zijn gemaakt van 0,7mm dik gegalvaniseerd staal.

Met de houtlook creëert u een natuurlijke uitstraling aan uw tuin en heeft u minder onderhoud aan de container dan aan een houten schuur. Ideaal om in de tuin te gebruiken als fietsenhok of opslag voor tuingereedschap.

Door het demontabele concept kan de container overal geplaatst worden en verplaatst wanneer dit nodig is. Wanneer het niet mogelijk is om met heftruck of kraan op locatie te komen, is het als nog mogelijk de container op te bouwen. De panelen zijn makkelijk met de hand te verplaatsen mocht u de container toch op een andere plek plaatsen. De container kan opgebouwd worden in 20 á 30 minuten met 3 personen. 

 


Waarom Zelfbouwcontainer? 

Zelfbouwcontainer werkt met een enthousiast en jong team die altijd voor u klaarstaat. Wij willen u voorzien van de nodige informatie zodat u een goede keuze kan maken bij het aanschaffen van een demontabele container. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandeel bij Zelfbouwcontainer. Heeft u interesse in een container met houtlook of heeft u een andere optie op het oog? Geen probleem, neem nu contact op met onze collega’s of vraag een offerte aan via de website. 

Wilt u liever de container even komen bekijken? Dit kan bij ons op locatie. Graag ontvangen wij u op maandag t/m vrijdag van 09:00 – 16:00 en zaterdag van 09:00 – 12:00 voor een kop koffie en rondleiding. 

Extra informatie

Deurtype

Kies eerst een kleur

Lengte buitenzijde

Garantie

Zeecontainer maat

Technische tekening

Via de link hieronder wordt een pdf document gedownload naar je eigen laptop, Ipad of Mobiel.

Download link:

3M CONTAINER DUBBELE DEUR LANGE ZIJDE