Demontabele Container Houtlook 3 x 2 dubbele deur korte zijde

2.099,00 ex. BTW


(2.539,79 incl. BTW)

  • Demontabel / Zelfbouw
  • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 2950 x 2140 x 2072 mm
  • Afmetingen binnenkant (LxBxH): 2800 x 1990 x 1948 mm
  • Afmetingen deur: (LxH): 1750 (813 + 937 mm) x 1849 mm
  • Ruimte tussen heftruckkokers: 850 mm
  • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
  • Profiteer van €50,- extra korting bij afhalen!

Artikelnummer: FOCO-3x2-DDS-RAL9005

Beschrijving

Demontabele Container Houtlook 3 x 2 meter

Dubbele deur korte zijde –  Gekleurd in Houtlook kleur

Met de houtlook container van Zelfbouwcontainer heeft u de voordelen van een natuurlijke uitstraling zonder het onderhoud van een houten schuur. Het unieke aspect van deze container is dat de houtlook met de hand gecreëerd wordt door middel van dubbel poeder coaten van het 0,7mm dikke gegalvaniseerde stalen paneel. Dit geeft niet alleen een prachtige uitstraling, maar zorgt ook voor een anti-roest garantie van 1 jaar.

Deze container is de perfecte oplossing voor het opslaan van fietsen of tuingereedschap in uw tuin. Het demontabele concept maakt het mogelijk om de container op elke gewenste plek te plaatsen en te verplaatsen zonder hulp van een heftruck of kraan. De panelen zijn lichtgewicht en makkelijk met de hand te verplaatsen. Het opbouwen van de container neemt slechts 20 tot 30 minuten in beslag met 3 personen.

Bij Zelfbouwcontainer staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Heeft u interesse in de houtlook container of wilt u meer informatie over onze andere demontabele containers? Neem dan gerust contact op met onze enthousiaste en jonge teamleden of vraag een offerte aan via onze website.


Waarom Zelfbouwcontainer? 

Zelfbouwcontainer werkt met een enthousiast en jong team die altijd voor u klaarstaat. Wij willen u voorzien van de nodige informatie zodat u een goede keuze kan maken bij het aanschaffen van een demontabele container. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandeel bij Zelfbouwcontainer. Heeft u interesse in een container met houtlook of heeft u een andere optie op het oog? Geen probleem, neem nu contact op met onze collega’s of vraag een offerte aan via de website. 

Wilt u liever de container even komen bekijken? Dit kan bij ons op locatie. Graag ontvangen wij u op maandag t/m vrijdag van 09:00 – 16:00 en zaterdag van 09:00 – 12:00 voor een kop koffie en rondleiding. 

Extra informatie

Deurtype

Kies eerst een kleur

Lengte buitenzijde

Garantie

Zeecontainer maat

Technische tekening

Via de link hieronder wordt een pdf document gedownload naar je eigen laptop, Ipad of Mobiel.

Download link:

3M CONTAINER DUBBELE DEUR KORTE ZIJDE