Demontabele Container Grijs 4 x 2 enkele deur lange zijde

Zeecontainer demontabele opslag materiaal in RAL kleur grijs
Zeecontainer demontabele opslag materiaal in RAL kleur grijs
Demontabele opslag materiaalcontainer in RAL kleur Zelfbouwcontainer
Demontabele opslag materiaalcontainer in RAL kleur Zelfbouwcontainer
Zeecontainer demontabele opslag materiaal in alle RAL kleuren

Demontabele Container Grijs 4 x 2 enkele deur lange zijde

2.149,00 ex. BTW

  • Demontabel / Zelfbouw
  • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 3880 x 2140 x 2072 mm
  • Afmetingen binnenkant (LxBxH): 3726 x 1990 x 1948 mm
  • Afmetingen deur: (LxH): 1250 x 1849 mm
  • Ruimte tussen heftruckkokers: 850 mm
  • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
Artikelnummer: ZC-4x2-EDL-RAL7015
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)
  • Technische tekeningen

Beschrijving

Grijze Demontabele Container 4 x 2 meter

Enkele deur lange zijde – Gekleurd in RAL 7015


De grijze opslagcontainer is de ideale oplossing voor het opslaan van uw spullen. De demonteerbare container is om meerdere redenen makkelijk te gebruiken. De grijze opslagcontainer is namelijk lichter dan de gemiddelde container, dit is handig voor het transporteren van de container. hierdoor kan de container met de hand opgebouwd worden, dit scheelt in bouwkosten.

De grijze opslagcontainer kan door haar lage gewicht na opbouw ook makkelijk verplaatst worden door de hijsogen en heftruckkokers die op de container zitten. Een ander enorm voordeel is de snelheid en het gemak van de plaatsing van de container op locatie. De grijze opslagcontainer kan namelijk binnen een aantal minuten al opgezet zijn, ook kan de grijze opslagcontainer binnen een dag tot enkele dagen na de bestelling al op de gevraagde locatie geleverd zijn. Hiernaast biedt zelfbouwcontainer de laagste prijs garantie, deze prijs komt tot stand door de lage plaatsing en de lage monteerkosten van de container.

De grijze opslagcontainer is bestand tegen alle weersomstandigheden. Een grijze opslagcontainer heeft namelijk een groter volume dan een minicontainer en is beter bestand tegen verscheiden weersomstandigheden.

De grijze opslagcontainer kan op meerdere manieren functioneren voor de klant. Uiteraard is het het meest gebruikelijk om de grijze opslagcontainer te gebruiken als opslag box. De grijze opslagcontainer is ideaal om te plaatsen in uw tuin en te gebruiken als tuinhuis. Er is ruimte genoeg voor fietsen, speelgoed en tuinmeubelen. Met een dubbele deur kan alles makkelijk in de container worden geplaatst en met dezelfde snelheid er uitgehaald worden.

De grijze opslagcontainer kan ook worden ingezet voor tijdelijke projecten. Denk hierbij aan bouwprojecten of tijdelijke opslag door omstandigheden. De grijze opslagcontainer is een ideale container voor op een bouwplaats. De grijze opslagcontainer neemt namelijk weinig ruimte en dit is natuurlijk zeer praktisch. Ook kan de container op de locatie zelf worden gemonteerd en gedemonteerd. De container is ook makkelijk verplaatsbaar door de hijsogen en heftruckkokers. Hierdoor kan de container ook goed gebruikt worden om bij een bouwplaats belangrijke materialen te beschermen tegen diefstal. Doordat de grijze opslagcontainer is gemaakt van gegalvaniseerd staal is de container voor het oog een stuk mooier, het geeft een mooie glans aan de container. Verder heeft het galvaniseren van de grijze container het voordeel dat het hierdoor vrijwel roestvrij is en compleet bestand is tegen krassen. Al met al geeft het galvaniseren van de grijze opslagcontainer de container een stuk betere uitstraling.

Een 4×2 meter container is ideaal geschikt als opslagcontainer, de container kan namelijk worden gebruikt voor verschillende soorten opslag. Zo kan de opslagcontainer worden gebruikt voor de opslag van bedrijfsgoederen zoals voorraad en archieven.

De opslagcontainer kan worden gebruikt als banden opslag container bij bijvoorbeeld een garage of auto zaak. Daarnaast worden veel demontabele opslagcontainer gebruikt in de self storage branche. Hier worden de demontabele opslagcontainers gebruikt voor de verhuur en kunnen klanten van deze bedrijven de opslagcontainers gebruiken voor inboedel opslag of om huisraad op te slaan.

Een andere toepassing voor de demontabele opslagcontainers is om te dienen als tijdelijke opslag bij bijvoorbeeld een verhuizing of verbouwing. Een demontabele opslagcontainer is een goede oplossing als er (tijdelijk) ruimte tekort is.

Kenmerken:

• Volledig gegalvaniseerde behuizing

• Minder opslagruimte wanneer niet in gebruik

• Eenvoudige montage

• Volledig uitbreidbaar (modulair) vermogen

• Optionele ‘Snap-in’-plankstijlen en -armen

• Optionele externe poedercoating, indien de zelfbouwcontainer in kleur moet zijn

• Lage kosten

• Een zelfbouwcontainer wordt geleverd met een dubbele vergrendeling voor betere beveiliging, zonder dat dit extra kosten geeft

Extra informatie

Deurtype

Enkele deur lange zijde

Kies eerst een kleur

Grijs

Lengte buitenzijde

410 cm

Garantie

1 jaar anti roest fabrieksgarantie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Demontabele Container Grijs 4 x 2 enkele deur lange zijde” te beoordelen

Technische tekening

Via de link hieronder wordt een pdf document gedownload naar je eigen laptop, Ipad of Mobiel.

Download link:

4M CONTAINER ENKELE DEUR LANGE ZIJDE