Demontabele Container Geel 2 x 2 dubbele deur korte zijde

-4%
Demontabele container in de RAL kleur geel van Zelfbouwcontainer Nederland
Demontabele container in de RAL kleur geel van Zelfbouwcontainer Nederland
Demontabele opslag materiaalcontainer in RAL kleur Zelfbouwcontainer
Demontabele Container Donkergroen 4 x 2 dubbele deur lange zijde
Demontabele opslag materiaalcontainer in RAL kleur Zelfbouwcontainer
Zeecontainer demontabele opslag materiaal in alle RAL kleuren

Demontabele Container Geel 2 x 2 dubbele deur korte zijde

1.629,00 ex. BTW

  • Demontabel / Zelfbouw
  • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 2020 x 2140 x 2072 mm
  • Afmetingen binnenkant (LxBxH): 1985 x 1865 x 1948 mm
  • Afmetingen deur: (LxH): 1750 (813 + 937 mm) x 1849 mm
  • Ruimte tussen heftruckkokers: 850 mm
  • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
Artikelnummer: ZC-2x2-DDK-RAL1023
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)
  • Technische tekeningen

Beschrijving

Gele Demontabele Container 2 x 2 meter

Dubbele deur korte zijde –  Gekleurd in RAL 1023


De gele opslagcontainer is de ideale oplossing voor het opslaan van uw spullen. De demonteerbare container is om meerdere redenen makkelijk te gebruiken. De gele opslagcontainer is namelijk lichter dan de gemiddelde container, dit is handig voor het transporteren van de container. hierdoor kan de container met de hand opgebouwd worden, dit scheelt in bouwkosten.

De gele opslagcontainer kan door haar lage gewicht na opbouw ook makkelijk verplaatst worden door de hijsogen en heftruckkokers die op de container zitten. Een ander enorm voordeel is de snelheid en het gemak van de plaatsing van de container op locatie. De gele opslagcontainer kan namelijk binnen een aantal minuten al opgezet zijn, ook kan de gele opslagcontainer binnen een dag tot enkele dagen na de bestelling al op de gevraagde locatie geleverd zijn. Hiernaast biedt zelfbouwcontainer de laagste prijs garantie, deze prijs komt tot stand door de lage plaatsing en de lage monteerkosten van de container.

De gele opslagcontainer is bestand tegen alle weersomstandigheden. Een gele opslagcontainer heeft namelijk een groter volume dan een minicontainer en is beter bestand tegen verscheiden weersomstandigheden.

De gele opslagcontainer kan op meerdere manieren functioneren voor de klant. Uiteraard is het het meest gebruikelijk om de gele opslagcontainer te gebruiken als opslag box. De gele  opslagcontainer is ideaal om te plaatsen in uw tuin en te gebruiken als tuinhuis. Er is ruimte genoeg voor fietsen, speelgoed en tuinmeubelen. Met een dubbele deur kan alles makkelijk in de container worden geplaatst en met dezelfde snelheid er uitgehaald worden.

De gele opslagcontainer kan ook worden ingezet voor tijdelijke projecten. Denk hierbij aan bouwprojecten of tijdelijke opslag door omstandigheden. De gele opslagcontainer is een ideale container voor op een bouwplaats. De gele opslagcontainer neemt namelijk weinig ruimte en dit is natuurlijk zeer praktisch. Ook kan de container op de locatie zelf worden gemonteerd en gedemonteerd. De container is ook makkelijk verplaatsbaar door de hijsogen en heftruckkokers. Hierdoor kan de container ook goed gebruikt worden om bij een bouwplaats belangrijke materialen te beschermen tegen diefstal. Doordat de gele opslagcontainer is gemaakt van gegalvaniseerd staal is de container voor het oog een stuk mooier, het geeft een mooie glans aan de container. Verder heeft het galvaniseren van de gele container het voordeel dat het hierdoor vrijwel roestvrij is en compleet bestand is tegen krassen. Al met al geeft het galvaniseren van de gele opslagcontainer de container een stuk betere uitstraling.

Veel mensen gebruiken een zeecontainer voor het creëren van extra opslagruimte. Een 2×2 demontabele container is een goed alternatief voor een zeecontainer. Dit is te danken aan de hanteerbaarheid van een 2×2 container. Waar een zeecontainer meestal een kraanbedrijf nodig heeft om vervoerd te worden, kan een demontabele container worden vervoerd met een aanhanger en kunnen er ook nog eens meer worden meegenomen. Dit is mogelijk doordat de container demontabel is en dus in bouwpakket vervoerd kan worden.

Daarnaast kan de demontabele zeecontainer worden verplaatst met behulp van zowel een heftruck als een hijskraan, dit is te danken aan de heftruckkokers en de hijsogen die zich aan de boven en onderkant van de demontabele zeecontainer bevinden.

Kenmerken:

• Volledig gegalvaniseerde behuizing

• Minder opslagruimte wanneer niet in gebruik

• Eenvoudige montage

• Volledig uitbreidbaar (modulair) vermogen

• Optionele ‘Snap-in’-plankstijlen en -armen

• Optionele externe poedercoating, indien de zelfbouwcontainer in kleur moet zijn

• Lage kosten

• Een zelfbouwcontainer wordt geleverd met een dubbele vergrendeling voor betere beveiliging, zonder dat dit extra kosten geeft

Extra informatie

Deurtype

Dubbele deur korte zijde

Lengte buitenzijde

210 cm

Kies eerst een kleur

Geel

Garantie

1 jaar anti roest fabrieksgarantie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Demontabele Container Geel 2 x 2 dubbele deur korte zijde” te beoordelen

Technische tekening

Via de link hieronder wordt een pdf document gedownload naar je eigen laptop, Ipad of Mobiel.

Download link:

2M CONTAINER DUBBELE DEUR KORTE ZIJDE