Demontabele Container Antraciet 3 x 2 dubbele deur korte zijde

-8%
Gekleurde demontabele opslagcontainer in de RAL kleur 7012 antraciet/grijs
Gekleurde demontabele opslagcontainer in de RAL kleur 7012 antraciet/grijs
Materiaalcontainer in RAL kleur donkergrijs/antraciet Zelfbouw
Demontabele Container Antraciet 3 x 2 enkele deur korte zijde
Demontabele container van zelfbouw in RAL donkergrijs
Opslagcontainer in RAL kleur donkergrijs van zelfbouw
Materiaalcontainer 2x2 dubbele deur geverfd in RAL kleur 7012 grijs/antraciet
Materiaalcontainer 2x2 dubbele deur geverfd in RAL kleur 7012 grijs/antraciet
Materiaalcontainer 2x2 dubbele deur geverfd in RAL kleur 7012 grijs/antraciet

Demontabele Container Antraciet 3 x 2 dubbele deur korte zijde

1.699,00 ex. BTW

  • Demontabel / Zelfbouw
  • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 2950 x 2140 x 2072 mm
  • Afmetingen binnenkant (LxBxH): 2800 x 1990 x 1948 mm
  • Afmetingen deur: (LxH): 1750 (813 + 937 mm) x 1849 mm
  • Ruimte tussen heftruckkokers: 850 mm
  • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
Artikelnummer: ZC-3x2-DDK-RAL7016
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)
  • Technische tekeningen

Beschrijving

Antraciet Grijze Demontabele Container 3 x 2 meter

Dubbele deur korte zijde –  Gekleurd in RAL 7016


De antraciet grijze opslagcontainer is de ideale oplossing voor het opslaan van uw spullen. De demonteerbare container is om meerdere redenen makkelijk te gebruiken. De antraciet grijze opslagcontainer is namelijk lichter dan de gemiddelde container, dit is handig voor het transporteren van de container. hierdoor kan de container met de hand opgebouwd worden, dit scheelt in bouwkosten.

De antraciet grijze opslagcontainer kan door haar lage gewicht na opbouw ook makkelijk verplaatst worden door de hijsogen en heftruckkokers die op de container zitten. Een ander enorm voordeel is de snelheid en het gemak van de plaatsing van de container op locatie. De antraciet grijze opslagcontainer kan namelijk binnen een aantal minuten al opgezet zijn, ook kan de antraciet grijze opslagcontainer binnen een dag tot enkele dagen na de bestelling al op de gevraagde locatie geleverd zijn. Hiernaast biedt zelfbouwcontainer de laagste prijs garantie, deze prijs komt tot stand door de lage plaatsing en de lage monteerkosten van de container.

De antraciet grijze opslagcontainer is bestand tegen alle weersomstandigheden. Een antraciet grijze opslagcontainer heeft namelijk een groter volume dan een minicontainer en is beter bestand tegen verscheiden weersomstandigheden.

De antraciet grijze opslagcontainer kan op meerdere manieren functioneren voor de klant. Uiteraard is het het meest gebruikelijk om de antraciet grijze opslagcontainer te gebruiken als opslag box. De antraciet grijze opslagcontainer is ideaal om te plaatsen in uw tuin en te gebruiken als tuinhuis. Er is ruimte genoeg voor fietsen, speelgoed en tuinmeubelen. Met een dubbele deur kan alles makkelijk in de container worden geplaatst en met dezelfde snelheid er uitgehaald worden.

De antraciet grijze opslagcontainer kan ook worden ingezet voor tijdelijke projecten. Denk hierbij aan bouwprojecten of tijdelijke opslag door omstandigheden. De antraciet grijze opslagcontainer is een ideale container voor op een bouwplaats. De antraciet grijze opslagcontainer neemt namelijk weinig ruimte en dit is natuurlijk zeer praktisch. Ook kan de container op de locatie zelf worden gemonteerd en gedemonteerd. De container is ook makkelijk verplaatsbaar door de hijsogen en heftruckkokers. Hierdoor kan de container ook goed gebruikt worden om bij een bouwplaats belangrijke materialen te beschermen tegen diefstal. Doordat de antraciet grijze opslagcontainer is gemaakt van gegalvaniseerd staal is de container voor het oog een stuk mooier, het geeft een mooie glans aan de container. Verder heeft het galvaniseren van de antraciet grijze container het voordeel dat het hierdoor vrijwel roestvrij is en compleet bestand is tegen krassen. Al met al geeft het galvaniseren van de antraciet grijze opslagcontainer de container een stuk betere uitstraling.

Een 3×2 meter container is een uitstekend alternatief voor een 10ft zeecontainer, het grote voordeel van dit formaat container is dat er veel ruimte voor allerlei soorten opslag. Daarnaast is het voordeel over de 10ft container de manier van transport. Doordat de container demontabel is kan deze makkelijk worden verplaatst met bijvoorbeeld een shovel of heftruck.

Een reguliere 10ft container kan niet worden verplaatst met heftruck en moet in bijna alle gevallen worden opgetild met een kraan op een vrachtwagen voor vervoer. De demontabele 10ft container van Zelfbouwcontainer kan in pakket worden vervoerd wat zorgt voor lagere transportkosten omdat deze kan worden verplaatst op bijvoorbeeld een aanhanger.

Een volgend voordeel boven de 10ft container is dat deze minder condensvorming heeft dit is te danken aan een beter luchtcirculatie binnen de demontabele container. Reguliere 10ft zeecontainers moeten worden vervoerd op grote vrachtschepen en moeten waterdicht zijn, dit zorgt voor deze condensvorming.

Kenmerken:

• Volledig gegalvaniseerde behuizing

• Minder opslagruimte wanneer niet in gebruik

• Eenvoudige montage

• Volledig uitbreidbaar (modulair) vermogen

• Optionele ‘Snap-in’-plankstijlen en -armen

• Optionele externe poedercoating, indien de zelfbouwcontainer in kleur moet zijn

• Lage kosten

• Een zelfbouwcontainer wordt geleverd met een dubbele vergrendeling voor betere beveiliging, zonder dat dit extra kosten geeft

Extra informatie

Deurtype

Dubbele deur korte zijde

Kies eerst een kleur

Antraciet

Lengte buitenzijde

310 cm

Garantie

1 jaar anti roest fabrieksgarantie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Demontabele Container Antraciet 3 x 2 dubbele deur korte zijde” te beoordelen

Technische tekening

Via de link hieronder wordt een pdf document gedownload naar je eigen laptop, Ipad of Mobiel.

Download link:

3M CONTAINER DUBBELE DEUR KORTE ZIJDE