FOCO® Demontabele barcontainer 8 x 2 meter 26ft, op aanvraag

Vanaf: 5.449,00


(6.593,29 incl. BTW)
  • Demontabele zelfbouw bar container
  • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 7767 x 2142 x 2088 mm
  • Afmetingen binnenkant (LxBxH) : 7612 x 1992 x 1900 mm
  • Afmetingen deuren: (LxH): 1750 x 1850 mm
  • Beschikbaar in alle RAL kleuren
  • Luifel van de container is beveiligd met twee cilindersloten aan beide zijdes
  • Volledig zelfdragende constructie inclusief vloer
Artikelnummer: N/B
Wissen

Beschrijving

Deze versie van onze barcontainer is ideaal te gebruiken als buitenbar op bijvoorbeeld een terras. Dit komt doordat de buitenbar eigenlijk uit twee verschillende containers bestaat die gekoppeld zijn aan elkaar. Zo wordt er ruimte gecreëerd voor opslag van bijvoorbeeld spullen voor de bar en is er ruimte om klanten te bedienen op bijvoorbeeld het terras. Deze buitenbar container is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen: een buitenbar met 1 luifel, een buitenbar met 2 luifels en een buitenbar met 3 luifels. Deze luifels kunnen naar wens worden toegepast, bijvoorbeeld twee luifels naast elkaar aan de lange zijde of drie luifels aan één zijde van de container (zoals in de afbeelding en video). De laatste manier is ideaal voor op een druk terras, zo kan aan de ene kant mensen aan de bar worden bediend en is er aan de andere kant van de container ruimte voor opslag van bijvoorbeeld fusten.

Deze buitenbar container kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Zo kan de buitenbar container natuurlijk in de horeca gebruikt worden bij een restaurant of café, maar de buitenbar container kan ook worden gebruikt op een festival of een evenement. Uiteraard hoeft de container niet altijd professioneel gebruikt te worden, deze kan ook gewoon in de tuin staan voor als vrienden en/of familie een drankje komen doen.

De buitenbar container beschikt over een aantal voordelen. Allereerst is de container demontabel en kan deze gemakkelijk op en afgebouwd worden zonder hulp van zwaar gereedschap. Doordat de container demontabel is, is er ook de keuze om panelen naar wens te plaatsen, hierdoor ben jij vrij om de luifels te plaatsen waar nodig. Verder zijn de luifels afsluitbaar, hierdoor kunnen er in de avonduren geen onbevoegden via de luifel de container betreden. Een ander groot voordeel is dat de buitenbar container beschikbaar is in alle RAL classic kleuren en dit is ook nog eens in de prijs inbegrepen, ook hebben wij bij Zelfbouwcontainer de laagste prijs garantie van Nederland. Hierdoor betaal je nooit teveel voor deze buitenbar container.

Bent u geïnteresseerd of  twijfelt u nog? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag!

Geschikte accessoires

Extra informatie

Afmeting

Aantal luifels

1 luifel, 2 luifels, 3 luifels

Download de technische tekeningen hier:

1 luifel

2 luifels

3 luifels