Stellingen pakket – 3 platen van 2 meter breed
-14%
drie 2 meter stellingen voor aan de zijkant van uw container bij zelfbouw
drie 2 meter stellingen voor aan de zijkant van uw container bij zelfbouw
Stevige 3x2 stellage die hangt aan de muur van uw zelfbouwcontainer
Stellingen pakket - 3 platen van 2 meter breed
Mooie stellingen met draagbeugels in plaats van poten van zelfbouw
U-vorm stellages, 3x1m stellingen, 3x2m stelling, 3x3m stellingem
Stevige 3x2 stellage met een draag kracht van maximaal 250kg per stelling
Stevige Stellages zonder poten voor het optimaal gebruiken van uw ruimte

Stellingen pakket – 3 platen van 2 meter breed

249,00 ex. BTW

  • Afmetingen plaat (LxBxH) : 1900 x 500 x 35 mm
  • Afmetingen met beugels (LxBxH) : 1900 x 510 x 100 mm
Artikelnummer: FOCO-STELL-2M
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Dit stellingen pakket bevat drie stellingsplaten van 2 meter breed en de bevestigingsstukken om deze te plaatsen op de rails die in iedere container van Zelfbouwcontainer aanwezig zijn. De stellingen zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal met een cabineafwerking van gegalvaniseerd staal. Daarnaast heeft het container accessoire een gegalvaniseerd stalen kleur, waardoor deze precies dezelfde kleur heeft als de binnenkant van een demontabele container. Alle container stellingspakketten zijn speciaal ontworpen voor de demontabele containers van Zelfbouwcontainer.

Mogelijkheden

Stellingen zijn een goede toevoeging voor je demontabele container. Dit accessoire zorgt voor extra gemak in je demontabele container van Zelfbouwcontainer.nl. Zo kan het stellingen pakket gebruikt worden om spullen makkelijk uit te stallen in uw container. Als je de container gebruikt voor inboedel opslag dan is het stapelen van dozen verleden tijd, omdat de verhuisdozen geplaatst kunnen worden op de stellingen. Gebruik je de container als werkplaats in de tuin, dan kan je de stellingen gebruiken om gereedschap uit te stallen of als werkbank. Gebruik je de container voor archiefopslag dan kunnen de stellingen dienen als plek om al het papierwerk netjes uit te stallen. Daarnaast als de container wordt gebruikt op een bouwterrein of bouwproject dan kunnen de stellingen dienen als opslagplaats voor gereedschap of bouwplannen. Als de container wordt gebruikt als webshop magazijn, dan kunnen alle producten overzichtelijk worden geplaatst op het stellingenpakket.

Een stelling in de demontabele snelbouw container zorgt ervoor dat je niet meer je spullen op de grond hoeft te leggen, maar deze netjes op zijn plaats kan leggen in de container.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 – 0685 590 of vul het contactformulier in.

Naast stellingen biedt Zelfbouwcontainer nog veel meer andere accessoires aan voor onze demontabele containers, kijk in ons assortiment of neem contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Stellingen pakket – 3 platen van 2 meter breed” te beoordelen