Mobiel toilet

Een mobiel toilet van Zelfbouwcontainer wordt steeds vaker gebruikt als tijdelijke of permanente oplossing in veel verschillende situaties. Denk hierbij aan mobiele wc voor tijdens een verhuizing of verbouwing, voor op een bouwplaats tijdens een groot project, op een bedrijventerrein voor klanten en medewerkers of voor op festivals en evenementen. De units zijn voorzien van een toilet en een wasbak, en desgewenst met een urinoir.

Onze mobiele toiletten beschikken over een plug-and-play principe waardoor deze dus gemakkelijk te gebruiken zijn in veel verschillende situaties!

De mobiele toiletten van Zelfbouwcontainer zijn te bestellen in alle RAL kleuren en volledig naar wens samen te stellen.

Bekijk onze webshop voor alle modellen.

De voordelen van
een mobiel toilet

Volledig demontabel

Laagste prijs garantie van Nederland

Top klantenservice & snelle levertijden

Bekijk hieronder een voorbeeld van een mobiele toilet

De voordelen van een mobiel toilet

Er zijn een aantal voordelen verbonden aan onze mobiele toiletten, hieronder nemen we u mee in de belangrijkste.

Plug and play principe

De grootste voordeel van een mobiel toilet is dat het werkt met een plug and play principe, dit betekent dat het toilet na afhalen of bezorging enkel aangesloten hoeft te worden voordat deze klaar voor gebruik is. De unit is standaard voorzien van een toilet met stortbak, één wasbak met zeepbakje, één wc-papier dispenser, één kapstok en één handdoekhouder. De unit kan worden verplaatst met een heftruck, shovel of een pompwagen. Dit zorgt voor veel flexibiliteit voor zowel de plaatsing van het toilet als voor een eventuele verplaatsing tijdens een groot project of na afloop van een festival.

Maatwerk mobiel toilet

De mogelijkheden van onze mobiele toiletten zijn eindeloos. Te beginnen met het standaard model mobiel toilet, deze is zoals eerder gezegd voorzien van een wc met stortbak, één wasbak met zeepbakje, één wc-papier dispenser, één kapstok en één handdoekhouder. Daarnaast is deze ook standaard verkrijgbaar als mobiele wc met urinoir.

Naast de standaard modellen is maatwerk bij ons ook mogelijk, zo kan u een sanitaire unit samenstellen met een desgewenste aantal wasbakken, toiletten, urinoirs en douches. U kan het zo gek niet bedenken. Bijvoorbeeld een sanitaire unit met twee urinoirs en één toilet, of een unit met twee douches een toilet en twee wasbakken.

Hier houdt het maatwerk niet op, naast de eindeloze mogelijkheden van het interieur kunnen wij u ook voorzien van de sanitaire unit in alle RAL Classic kleuren. Om zo uw toilet unit te laten passen in de door u gewenste situatie. Zoals een mobiel toilet in onopvallende kleuren of bijvoorbeeld in de kleuren van het bouwbedrijf.

Onze medewerkers staan u graag te woord om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken. Neem contact met ons op via de hiernaast genoemde contactmogelijkheden.

Waarom Zelfbouwcontainer.nl?

Wanneer u een mobiel toilet koopt bij Zelfbouwcontainer.nl, verzekert u zich van een aantal zekerheden:

  • Wij garanderen te allen tijde de laagste prijsgarantie van Nederland
  • Onze klantenservice staan altijd voor u klaar;
  • Uit voorraad leverbaar door heel Nederland & België
  • Verplaatsbaar met een heftruck, shovel of pompwagen

Levering van een mobiel toilet

Standaard leveren wij onze Zelfbouwcontainers uit vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Roosendaal. Wij kunnen, indien gewenst, de Zelfbouwcontainer ook bij u thuis of op het werk afleveren. Het transport doen wij volledig in eigen beheer, u doet zaken met één partij. U krijgt van ons vooraf een prijsopgave voor de transportkosten en de, dus geen verrassingen achteraf. Eerlijk zakendoen, daar staan we voor bij Zelfbouwcontainer.nl.


Interesse gekregen in een mobiel toilet?

Bekijk hier onze mobiele toiletten, neem telefonisch contact met ons op via 085 – 0685 590, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of start een chat rechts onderaan. Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Meer informatie nodig?


    Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: