metalen tuinhuis Landingspagina

Metalen tuinhuis kopen?

Veel mensen realiseren zich vaak niet dat een metalen tuinhuis van Zelfbouwcontainer een voordelig alternatief is voor een houten tuinschuur, die vaak behoorlijk prijzig is. Dit komt door het demontabele karakter van de container, waardoor het als een handig bouwpakket bij u thuis wordt afgeleverd en eenvoudig in elkaar kan worden gezet. Het metalen tuinhuis wordt geassembleerd met behulp van schroeven en bouten, dus er is geen zwaar gereedschap nodig. Bovendien zijn er twee handige accessoires inbegrepen bij dit metalen tuinhuis, namelijk een set stellingen die het gemakkelijk maken om bij uw gereedschap te komen, en een gratis oprijplaat waarmee u eenvoudig toegang krijgt tot de container met bijvoorbeeld een kruiwagen.

Een Zelfbouwcontainer biedt oplossingen voor al uw opslagbehoeften. Bovendien zijn de containers verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren.

Bekijk onze webshop voor alle beschikbare modellen.

De voordelen van Zelfbouwcontainer

Geen zwaar gereedschap nodig

Laagste prijs garantie van Nederland

Top klantenservice & snelle levertijden

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden

De vele voordelen van een metalen tuinhuis

De vele voordelen van zowel het metalen tuinhuis als de demontabele container van Zelfbouwcontainer zijn simpelweg ontelbaar. We zullen deze voordelen hieronder nader toelichten.

Allereerst, het metalen tuinhuis. Dit tuinhuisje is uiteraard demontabel, waardoor het eenvoudig verplaatst kan worden met behulp van een hijskraan, heftruck of door een groep sterke mensen. De flexibiliteit is geweldig! Ten tweede biedt de container de mogelijkheid tot volledige personalisatie volgens uw wensen. Deze kan namelijk in alle RAL kleuren geproduceerd worden. Dus, als u een tuin heeft met een specifiek kleurenschema, dan past ons metalen tuinhuis perfect in het geheel. Bij ons vindt u de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl met ons veelzijdige metalen tuinhuis. Ontdek vandaag nog de talloze mogelijkheden die wij bieden!

Zoals eerder vermeld, bieden wij niet alleen het metalen tuinhuisje aan, maar ook twee prachtige accessoires die elke tuinliefhebber zal waarderen. We hebben het over de stellingenset en de oprijplaat. De stellingenset bestaat uit twee platen van 2 meter en twee platen van 1 meter. Deze kunnen op zo’n manier worden geplaatst dat er een L-vorm ontstaat, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot alles wat op de stellingen ligt. Het is een praktische oplossing voor optimale bereikbaarheid. Het volgende accessoire is de oprijplaat, die zorgt voor eenvoudige toegang van buitenaf. Of u nu een kruiwagen, motor of scootmobiel heeft, met de oprijplaat kunt u deze moeiteloos naar binnen rijden. Bovendien is de oprijplaat uitschuifbaar, waardoor het gebruik ervan zeer gebruiksvriendelijk is. Bij Zelfbouwcontainer bieden we niet alleen een metalen tuinhuis, maar ook deze handige accessoires om uw ervaring nog beter te maken. Ontdek het gemak en de functionaliteit die ze te bieden hebben.

De vele toepassingen van deze demontabele container

Het metalen tuinhuisje biedt talloze mogelijkheden en kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Hieronder zullen we de meest voorkomende toepassingen nader toelichten. In de eerste plaats is het metalen tuinhuisje ideaal als schuur of opslagcontainer voor uw tuinbenodigdheden. Daarnaast kan de container dienen als werkplaatscontainer of opslagruimte voor bijvoorbeeld een scooter, fiets(en) of scootmobiel. De aanwezige stellingen in de container bieden een ideale oplossing om gereedschap, zoals een bandenplakset of motorolie, overzichtelijk op te bergen en eenvoudig binnen handbereik te hebben. Met het metalen tuinhuisje heeft u de vrijheid om het naar eigen wens in te richten en optimaal te benutten voor uw specifieke behoeften. Ontdek de veelzijdigheid en functionaliteit die het te bieden heeft.

Het metalen tuinhuisje kan ook dienen als een veelzijdige opslagcontainer, waarin u vrijwel alles kunt opbergen. De mogelijkheden zijn eindeloos en er zijn tal van toepassingen denkbaar. Klanten hebben het metalen tuinhuisje bijvoorbeeld gebruikt voor meubelopslag, tijdelijke verhuisopslag, werkplaatsopslag, opslag van tuinspullen, bandenopslag en nog veel meer. Daarnaast is het vermeldenswaardig dat de container gratis in kleur wordt geleverd, met een extra laag poedercoating voor een verbeterde bescherming. Hierdoor is de container bijna onderhoudsvrij en gaat hij nog langer mee. Kortom, een ideale keuze!

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 – 0685 590 of vul het contactformulier in.


Interesse gekregen in een metalen tuinhuis?

Kijk eens in onze webshop, neem telefonisch contact met ons op via 085 – 0685 590 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl . Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Meer informatie nodig?