Landingspagina metalen tuinhuis

Metalen tuinhuis kopen?

Veel mensen zien het over het hoofd, maar een metalen tuinhuis van Zelfbouwcontainer is de ideale oplossing als alternatief voor een houten tuinschuur, wat vaak redelijk duur is. Dit is te danken aan het demontabele concept van de container, dit zorgt ervoor dat het product als een bouwpakket bij u op de stoep wordt geleverd en u deze heel makkelijk in elkaar kan zetten. De container gaat in elkaar doormiddel van schroeven en bouten, dit betekent dat er geen zwaar gereedschap nodig is om dit voor elkaar te krijgen. Daarnaast zitten er bij dit metalen tuinhuis nog twee mooie accessoires die het leven makkelijker maken, namelijk de stellingen set die ervoor zorgt dat u makkelijk bij u gereedschap kunt. En als tweede de gratis oprijplaat waardoor u met een kruiwagen gemakkelijk toegang krijgt tot de container.

Een Zelfbouwcontainer is er in veel verschillende vormen en maten. Zo is een Zelfbouwcontainer beschikbaar in alle RAL kleuren.

Kijk in onze webshop voor alle modellen.

De voordelen van Zelfbouwcontainer

Geen zwaar gereedschap nodig

Laagste prijs garantie van Nederland

Top klantenservice & snelle levertijden

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden

De vele voordelen van een metalen tuinhuis

De voordelen van de demontabele container van Zelfbouwcontainer en het metalen tuinhuis model zijn ontelbaar. Hierom zullen wij deze u hieronder verder toelichten. Allereerst is het metalen tuinhuisje natuurlijk demontabel, dit zorgt ervoor dat deze gemakkelijk te verplaatsen is met een hijskraan, heftruck of met hand doormiddel van een aantal sterke mensen. Ten tweede is de container helemaal tot in de puntjes samen te stellen naar uw wensen, de container kan namelijk in alle RAL kleuren geproduceerd worde. Dus heeft u een tuin met een bepaald kleurenschema, geen probleem onze metalen tuinhuis container past er direct tussen.

Verder zoals al eerder aangegeven is het niet alleen het metalen tuinhuisje die u koopt bij ons, er zitten twee mooie accessoires waar iedere tuinman helemaal warm van wordt bij. Namelijk de stellingen set die bestaat uit twee platen van 2 meter en twee platen van 1 meter, deze kunnen zo worden geplaatst dat er een L vorm ontstaat waardoor u gemakkelijk bij alles wat op de stellingen ligt kunt. Het volgende accessoire is de oprijplaat, deze zorgt voor gemakkelijke toegang van buitenaf met bijvoorbeeld een kruiwagen, maar dat niet alleen. Want heeft u bijvoorbeeld een motor of scoot mobiel, dan kan deze oprijplaat ervoor zorgen dat u deze gemakkelijk erin kan rijden. Deze oprijplaat is ook nog eens uitschuifbaar zodat u er geen last van heeft en hij gemakkelijk in gebruik gaat.

De vele toepassingen van deze container

Het metalen tuinhuisje kan voor heel veel verschillende dingen gebruikt worden, u kan het zo gek niet verzinnen. De meest gebruikte toepassingen zullen wij hieronder verder toelichten. Allereerst is het metalen tuinhuisje natuurlijk te gebruiken als schuur of tuincontainer. Verder kan de container gebruikt worden als werkplaats container /  opslagcontainer voor bijvoorbeeld een scooter, fiets(en) of scootmobiel. De stellingen in de container lenen zich er ideaal voor om gereedschap zoals een bandenplak-kit of motorolie neer te zetten zodat u daar gemakkelijk bij kunt.

Ook kan het tuinhuisje natuurlijk worden gebruikt als standaard opslagcontainer waar u van alles in kwijt kunt. U kan het zo gek niet verzinnen of het kan in de container. We hebben klanten gezien die het metalen tuinhuisje gebruiken als: meubelopslag, tijdelijke verhuisopslag, werkplaatsopslag, tuinspullenopslag, bandenopslag en nog veel meer. Doordat de container gratis in kleur wordt geleverd beschikt deze over een extra laag poedercoating wat weer voor extra bescherming zorgt. De container is al zo goed als onderhoudsvrij en door deze poedercoating gaat hij nog langer mee, kortom ideaal!

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 – 0685 590 of vul het contactformulier in.


Interesse gekregen in een metalen tuinhuis?

Kijk eens in onze webshop, neem telefonisch contact met ons op via 085 – 0685 590 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl . Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Meer informatie nodig?