Metalen container te koop

Metalen container te koop

Waarom een metalen container?

Er zijn verschillende redenen te verzinnen waarom u een metalen container zou willen kopen. De belangrijkste reden is dat u de metalen container gaat gebruiken als extra opslag in de tuin of naast uw woning. Ook gebruiken mensen onze demontabele metalen containers om tijdens een verhuizing spullen tijdelijk in op te slaan. Onze metalen containers zijn van hoogwaardige kwaliteit en makkelijk op te bouwen en af te breken. Onze producten worden gemaakt van duurzaam materiaal, daarnaast hebben onze demontabele containers weinig tot geen onderhoud nodig. Als u de container netjes houdt, blijft de container een hoge restwaarde hebben.

Een voordelige keuze

Wij geloven dat het mogelijk is om een restwaarde van 75% te houden op onze metalen containers, mits er goed mee om wordt gegaan. Dit betekent dat het mogelijk is om de containers weer voor een goede prijs te verkopen als u ze niet meer nodig heeft. Het aanschaffen van een metalen container is uiteindelijk dus vaak goedkoper dan het huren van een (tijdelijke) opslag. Wij kopen de containers vaak van mensen terug, dus het is niet moeilijk om een koper te vinden als u de metalen container niet meer nodig heeft.

Uw container personaliseren

Onze metalen containers zijn in alle beschikbare RAL Classic kleuren te verkrijgen. Zo kunt u de container volledig naar wens laten maken, zodat deze goed past bij uw woning, tuin of kantoor. Daarnaast is het mogelijk om onze containers in verschillende maten te verkrijgen en eventueel aan elkaar te koppelen. Zo kunt u bijvoorbeeld van meerdere 2 x 3 containers een 4 x 3 of 6 x 3 container maken. De tussenwanden worden vervangen door koppelstukken, waardoor er een grote open ruimte wordt gecreëerd.

De opbouw van onze metalen containers kunt u makkelijk zelf doen. U heeft geen zwaar gereedschap nodig om onze containers in elkaar te zetten. De containers worden als bouwpakket getransporteerd en afgeleverd, daarna kunt u zelf aan de slag met de opbouw van uw gloednieuwe demontabele container.

Wilt u meer weten over onze producten? Bekijk dan ons aanbod op de website en vraag een offerte aan. Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Dit kan via de chat op de website of u kunt een mail sturen naar info@zelfbouwcontainer.nl. Voor dringende vragen kunt u ook bellen naar 085 – 0685 590