Stoor je je aan alle losse spullen verspreid over heel je tuin?

Stoor je je aan alle losse spullen verspreid over heel je tuin?

Ruim je tuin eenvoudig op door al je tuinspullen en gereedschap op te slaan in een berging in de tuin. Zo staan je spullen altijd droog en uit het zicht, wel zo lekker een zomer met een opgeruimde tuin en een winter zonder lekkage zorgen. Wil je naast een praktische ook nog eens een moderne en mooie oplossing? Dan ben je bij Zelfbouwcontainer aan het juiste adres. Wij bieden tuinbergingen in allerlei maten en kleuren.

Tuinberging voor elke situatie

De tuinberging is eigenlijk geschikt voor elke situatie, denk hierbij aan een plek om je barbecue in op te slaan of een schuur om de motor droog neer te zetten. Maar er zijn ook genoeg mensen die de berging in de tuin omtoveren tot een werkplaats. Voor de laatste situatie is een luifel nodig om de werkplaats te voorzien van natuurlijk licht, hiervoor hebben wij de barcontainer. Deze is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en te koppelen aan een reguliere opslagcontainer. Om zo dé perfecte werkplaats te kunnen realiseren in jouw situatie.

Berging tuin naar wens samen te stellen

Bij Zelfbouwcontainer kan je kiezen uit veel verschillende afmetingen en kleuren van de berging tuin. Zo is de kleinste standaard container 1,5 x 2,2m, dit wordt ook wel een tuinhuis genoemd. Maar de grootste daarentegen is oneindig, doordat onze bergingen demontabel zijn, zijn deze op elke kant aan elkaar te koppelen. Hierdoor kan er een ruimte naar wens worden gemaakt, denk hierbij aan twee 4×2 meter containers die gekoppeld een ruimte van 4×4 meter vormt.. Of een zoals hierboven genoemd een barcontainer gekoppeld aan een normale container, de koppeling kan zowel op de korte als lange zijde waardoor het ook mogelijk is om in plaats van een diepe berging een lange berging te maken over de gehele breedte van de tuin. Zo kunnen de eerder genoemde 4×2 meter containers ook een lange 8×2 meter ruimte vormen.

Berging in RAL Classic kleur

Naast de flexibiliteit in afmetingen kunnen wij de container ook kleuren in elke RAL Classic kleur, dit wordt gedaan doormiddel van een poedercoating. Zo kan je je berging helemaal in de tuin integreren met een desgewenste kleur, of dit nou een schutkleur is om de berging zo min mogelijk op te laten vallen of juist een roze kleur om de berging extra te laten opvallen is natuurlijk aan jezelf.

Accessoires voor de berging tuin

Tot slot hebben wij ook nog een aantal accessoires waarmee de berging tuin uitgerust kan worden. Zo zijn er diverse afmetingen stellingpakketten waar losse tuinspullen of gereedschap opgelegd kan worden. Kan de oprijplaat helpen met het naar binnen rijden van fietsen, scooter, motor of zwaar materiaal.  Als laatst kan de berging extra beveiligd worden met een inbraakveiligheidsbalk.

Berging tuin kopen bij Zelfbouwcontainer

De tuinberging kent dus oneindig mogelijkheden. Benieuwd naar hoe deze berging in jouw situatie toegepast kan worden? Neem vrijblijvend contact met ons op via de telefoon 085-0685590, mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of vul het contactformulier in.


Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: