Landingspagina 5ft zeecontainer

Demontabele 5ft container

Een 5ft demontabele container wordt vaak gebruikt als kleine opslagcontainer. Normaliter heeft een 5ft zeecontainer een lengte van 2200 mm, een breedte van 1600 mm en een hoogte 2445mm aan de buitenkant. Daarnaast heeft het een binnenmaat met een lengte van 2040 mm, een breedte van 1500 mm en een hoogte van 2200 mm. Onze 5ft demontabele containers zijn net iets kleiner, maar hebben een vergelijkbare inhoud. Een groot voordeel van de demontabele containers ten opzichte van de 5ft zeecontainer is dat door de grootte van deze container deze zich ideaal leent als tuinhuis. Daarnaast zijn de demontabele containers van Zelfbouwcontainer te verplaatsen met een heftruck, hijskraan of met de hand.

Een Zelfbouwcontainer is er in veel verschillende vormen en maten. Zo is een Zelfbouwcontainer beschikbaar in alle RAL kleuren.

Kijk in onze webshop voor alle modellen.

De voordelen van Zelfbouwcontainer

Geen zwaar gereedschap nodig

Laagste prijs garantie van Nederland

Top klantenservice & snelle levertijden

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden

5ft container in gebruik

Deze demontabele opslagcontainers zijn relatief licht in gewicht en daardoor makkelijk te hanteren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Tevens zijn de demontabele opslag containers snel op te bouwen, maar wanneer de situatie daarom vraagt kunnen ze ook weer gedemonteerd worden. De opslagcontainers zijn daarom geschikt voor zowel permanent als tijdelijk gebruik.

Zo kan een 5ft container worden gebruikt voor opslag tijdens verhuizingen en/of als schuur aan huis. Daarnaast wordt de container ook vaak gebruikt voor opslag op de werkvloer van bouwbedrijven en bedrijven die werken met een 24 uursservice. Tevens is de Zelfbouwcontainer interessant voor self-storage bedrijven als storage unit.

In welke situatie is een demontabele 5ft container nog meer geschikt?

Als u tijdelijk of permanent uw goederen wil opslaan op privéterrein en bedrijfsterrein. Maar de opslagcontainers zijn multifunctioneel inzetbaar. Zo gebruiken onze klanten de demontabele opslagcontainer van Zelfbouwcontainer.nl als schuur, fietsenstalling, carport, opslag voor tuingereedschappen, nachtverblijf voor bijvoorbeeld waakhonden en zo zijn er nog tal van mogelijkheden op te noemen.

Een Zelfbouwcontainer voorziet je in no-time van extra opbergruimte. Deze extra ruimte geeft een hoop extra ruimte voor jezelf of je bedrijf. Het grote voordeel van de Zelfbouwcontainer is dat de container volledig demontabel is. Dit betekent dat het als pakket gemakkelijk te transporteren is en op minder makkelijk bereikbare plekken kan worden neergezet!

”Een Zelfbouwcontainer is een flexibele oplossing voor iedereen die extra opslag nodig heeft of op zoek is naar flexibele opslagmogelijkheden. Een Zelfbouwcontainer is demontabel en beschikbaar in verschillende afmetingen.”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 – 0685 590 of vul het contactformulier in.


Interesse gekregen in een 5ft container?

Kijk eens in onze webshop, neem telefonisch contact met ons op via 085 – 0685 590 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl . Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Meer informatie nodig?