Demontabele bar container

De demontabele bar container is ideaal om te gebruiken in verschillen situaties. Bijvoorbeeld als buiten bar voor een restaurant of een café. Daarnaast kan de demontabele bar container worden gebruikt in de tuin of op een patio. Of denk aan een bar container op een evenement of festival.

De voordelen van een bar container

Volledig demontabel, opbouw zonder zwaar gereedschap

Wordt geleverd in RAL kleur naar keuze

Beschikbaar in 3x2, 4x2 meter of in XL formaat 3x2 meter

Verplaatsbaar met heftruck, hijskraan en met de hand

Toepassingen bar container

Horeca bar container

Een demontabele bar container past perfect in de horeca, de demontabele bar container kan namelijk gemakkelijk geplaatst worden zonder hulp van zwaar gereedschap of materiaal. Nadat de bar container is gebruikt kan deze ook weer gemakkelijk worden gedemonteerd en worden opgeslagen.

Als de bar container ‘s avonds niet afgebouwd hoeft te worden dan is het ook mogelijk om de luifel van de container af te sluiten met twee discussloten. Hierdoor kan de bar container en de spullen veilig blijven staan.

Daarnaast wordt de demontabele geleverd in een RAL kleur naar keuze, dit betekent dat de container volledig aangepast kan worden aan de kleuren van het (horeca) bedrijf. Daarnaast is het ook mogelijk de bar container per paneel te kleuren, bijvoorbeeld een rood dak met witte zijpanelen.

Bekijk hier een aantal voorbeelden van bar containers gebruikt in onder andere de horeca


Bar container in de tuin

Een demontabele bar container kan naast de horeca ook heel goed worden gebruikt om de tuin of de patio gezellig in te richten. Dit zorgt voor een gezellige sfeer en is leuk als er bijvoorbeeld een feest wordt gegeven.

Allereerst is er het grote voordeel dat de bar container demontabel is, dit zorgt ervoor dat de verschillende onderdelen makkelijk te verplaatsen zijn naar de plaats waar de bar container opgebouwd moet worden. Dit kan volledig met de hand en de hulp van een paar sterke mensen. De verschillende onderdelen passen over het algemeen door de tuindeur.

Daarnaast is de demontabele bar container zonder extra kosten te verkrijgen in alle RAL kleuren en is hierdoor flexibel voor iedere tuin. Moet de container opvallen dan kan er worden gekozen voor felle kleuren zoals bijvoorbeeld RAL 1016 (knal-geel) of RAL 3024 (rood). Ook kan er worden gekozen voor minder opvallende kleuren zoals RAL 9005 (zwart) of RAL 7016 (antraciet).

Verder is de demontabele bar container veilig tegen inbraken omdat de luifel op de container beschikt over twee cilindersloten waarmee deze afgesloten kan worden.


    Meer informatie nodig?


    Interesse gekregen in de demontabele bar container neem dan snel contact met ons op via bovenstaand contactformulier of via de mail info@zelfbouwcontainer.nl. Geen zin om te wachten? Neem contact op via ons telefoonnummer 085 – 0685 590 of via onze chatfunctie.