Kantoorunit

Op zoek naar een kantoorunit? Zoek niet verder want wij van Zelfbouwcontainer en Snelbouwkantoor kunnen dit regelen voor jou!

Een kantoor unit is ideaal te gebruiken in verschillende situaties. Wanneer je ruimte tekort in uw kantoor heeft, tijdelijke kantoorruimte zoekt of wilt uitbreiden met kantoorruimte maar niet je pand wilt verbouwen. Ook op bouwlocaties is het vaak handig om een kantoor te hebben. Hiervoor is deze unit zeer geschikt. De kantoor unit is volledig geïsoleerd en heeft een raam voor natuurlijk licht. De ruimtes zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan voor een geïsoleerde kantoorunit! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 – 401 47 49 ,stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

De verschillende voordelen van een kantoorunit

Er zijn een aantal grote voordelen aan de kantoorunits van Snelbouwkantoor en Zelfbouwcontainer. Allereerst zijn de kantoorunits volledig demontabel en geïsoleerd, dit zorgt ervoor dat de kantoorunit ideaal gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Zo kan de kantoorunit niet alleen als geïsoleerde opslag worden gebruikt, maar ook als tijdelijke/permanente kantoor of zelfs als tijdelijke/permanente woonruimte. Het grote voordeel aan deze demontabele kantoor units is dat ze volledig in te richten zijn naar wens, zo kan je heel specifiek kiezen waar de raampanelen en waar de deur geplaatst kan worden tijdens het opbouwen. En mocht er na een tijd worden gedacht dat de ramen of deur toch ergens anders moet komen dan is dit mogelijk. Een ander groot voordeel van de demontabele kantoorunits van Snelbouwkantoor zijn dat deze gekoppeld kunnen worden, net zoals de containers van Zelfbouwcontainer. Dit zorgt ervoor dat als jij een 3 x  2 kantoorunit aanschaft deze aan een andere 3 x 2 kantoor kan worden gekoppeld, zo creëer je eenvoudig een kantoorunit van 4 x 3 meter .

Een kantoorunit kopen voor iedere situatie

Een kantoorunit van Snelbouwkantoor kan nagenoeg overal geplaatst worden, dit is te danken aan de dat de kantoorunit verkrijgbaar is in bijna iedere RAL classic kleur. De standaard kleuren die wij op voorraad hebben zijn de kantoorunit antraciet en kantoorunit zwart. Dit mooie kleuren die nagenoeg in elke tuin of kantoor complex passen, maar daarnaast zijn de kantoorunits ook verkrijgbaar in andere RAL classic kleuren zoals groen (RAL 6005), rood (RAL 3020) en blauw (RAL 5011). Zo past de kantoor unit altijd bij jouw tuin of kantoorpand. Daarnaast is het plaatsen van de kantoorunit overal mogelijk, dit is te danken aan dat de kantoor unit verplaatst kan worden met zowel een heftruck als een hijskraan.

Hieronder een aantal voorbeelden van plaatsingen die wij al hebben uitgevoerd.

Gekoppelde kantoorunit 4 x 4 meter groot in het antraciet
Medewerkster aan het werk in een snelbouwkantoor
Plaatsing kantoor unit 2 x 2 meter, speciale kantoorunit

De mogelijkheden van een Snelbouwkantoor

    Interesse gekregen in een kantoorunit? Neem contact met ons op