De Houtlook Container

Bekijk de voordelen!

Waarom een Houtlook Container?

De Houtlook Container is ontstaan uit de behoefte naar meer natuurlijke uitstraling in de tuin, en een praktische opslossing voor extra opslag. De vraag naar demontabele opslagcontainers is de laatste jaren flink toegenomen. Onze containers zijn voor elke situatie beschikbaar, dit kan bij u thuis, uw bedrijf of sportvereniging. Om ervoor te zorgen dat dit niet ten kosten gaat van de natuurlijke elementen in uw tuin is de houtlook container ontwikkelt. Met 0,7mm dik gegalvaniseerd staal en een dubbellaagse poedercoating heeft u nog altijd dezelfde kwaliteit als onze andere containers. 

Een unieke sfeer

Voordelen van een Houtlook Container

0,7 mm dik gegalvaniseerd staal met een dubbellaagse poedercoating!

Geen extra onderhoud!

Natuurlijke uitstraling met een uniek houtpatroon die met de hand is aangebracht!

Leverbaar in heel Nederland!

''De Houtlook Container past mooi bij het groen in mijn tuin.''

Waar kunt u de houtlook container plaatsen?

De Houtlook Container is geschikt om op alle plekken geplaatst te worden. Zo kunnen de panelen los naar de plek van bestemming gedragen worden met de hand waardoor je deze ook kan plaatsen op kleinere ruimtes. De demontabele container is gemakkelijk op te zetten met moeren en bouten en hoeft u geen gebruik te maken van zwaar gereedschap, sleutel 13 en 19 is het enige dat u nodig heeft.

Omdat Zelfbouwcontainer het transport in eigen beheer heeft kan de container snel geleverd worden. Het transport gaat met een platte aanhanger waardoor wij dicht bij de locatie kunnen komen waar de container komt te staan. Omdat de container in alle standaardafmetingen geleverd kan worden is er altijd een model die bij u past.

De Houtlook Container heeft een natuurlijke uitstraling zonder extra onderhoud!

De Houtlook Container kan in iedere tuin geplaatst worden!

    Contact met ons