Grote opslagcontainer voor in de achtertuin

Grote opslagcontainer voor in de achtertuin

Extra opslagruimte kan nooit kwaad. Bijvoorbeeld tijdens het verbouwen of simpelweg omdat de schuur niet groot genoeg is. Bij Zelfbouwcontainer kunt u een grote opslagcontainer voor in de achtertuin aanschaffen. Onze containers zijn aan elkaar te koppelen, waardoor u met meerdere containers een grote opslagruimte kunt creëren. Heeft u de opslagruimte niet meer nodig? Onze containers zijn makkelijk uit elkaar te halen.

Hoe zet ik een grote opslagcontainer in de achtertuin?

Om een grote opslagcontainer in uw achtertuin te krijgen moet u deze eerst zelf opbouwen. Gelukkig is dat heel makkelijk. U krijgt van ons een handleiding bij de levering, waarin precies staat hoe dat moet. Zorg dat u een waterpas ondergrond heeft voor de vloer(en). Daarna kunt u de wanden eenvoudig met klein gereedschap op de vloer monteren. Groot gereedschap is niet nodig. Mocht u twee containers aan elkaar willen koppelen krijgt u van ons koppelstukken meegeleverd. Hiermee kunt u één grote ruimte creëren, zonder dat er een wand tussen de twee containers zit. Ideaal voor het opslaan van grote materialen. Daarnaast kunt u onze barcontainers ook koppelen aan een andere barcontainer of juist een normale container. Leuk voor in de achtertuin!

 

Waar kan ik een grote opslagcontainer bestellen?

De opslagcontainers kunt u bestellen op onze website. Hier kunt u zelf de afmetingen bepalen die u nodig heeft. Al onze containers zijn koppelbaar, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. In de afbeelding hierboven ziet u een voorbeeld van een gekoppelde container. Deze klant heeft een barcontainer en een normale container gekoppeld. Deze is te zien op een zomerterras, waar gasten kunnen genieten van een hapje en drankje. Zoals u ziet bieden onze producten genoeg mogelijkheden voor opslag en andere soorten gebruik. Overtuigd van ons product? Bezoek dan onze productpagina en zoek de container uit die het best bij u past!