Golfbaan stalling

golfbaanstalling fietsenstalling fietsenberging

Golfbaan stalling

Een golfbaan is de plek waar recreatief een balletje geslagen kan worden. Wie kan er in het minste aantal slagen de hole behalen, dat is de vraag. Op golfbanen wordt vaak gereden met een golfkar of buggy om zo sneller bij de geslagen golfbal te komen en verder te spelen. Deze golfkarren of buggy’s zijn wagens speciaal gemaakt om over grasvelden te rijden zonder dit beschadigen. Maar, na het spelen van een potje golf moeten deze ook weer worden opgeslagen in de golfbaan stalling en het liefst overdekt om de golfkarren zo lang mogelijk te kunnen gebruiken.

Een container te gebruiken als golfbaan stalling

Golfbanen zijn vaak op zoek naar een duurzame oplossing om een stalling te creëren voor deze golfkarren en andere toebehoren voor het spel. Hierin kunnen wij van Zelfbouwcontainer deze behoefte vervullen. Wij verkopen namelijk verschillende soorten containers die die mogelijk maken. Zo hebben wij een demontabele golfbaan overkapping of stalling, hiermee kunnen de golfkarren makkelijk worden opgeborgen zodat deze bereikbaar zijn als er een spel wordt gespeeld. Daarnaast hebben wij ook standaard demontabele containers, deze zijn afsluitbaar met een extra inbraakbeveiliging voor onbevoegden.

De voordelen van de containers van Zelfbouwcontainer

De demontabele containers te gebruiken als golfbaan stalling hebben verschillende voordelen. Ten eerste biedt Zelfbouwcontainer twee verschillende merken aan: standaard en premium. Het standaard merk produceren wij zelf en heeft de laagste prijs garantie van Nederland. Het premium merk wordt geproduceerd door een Duitse container gigant en is kwalitatief heel sterk, hierdoor ook 10 jaar anti roest garantie. Bekijk hier ook nog de andere verschillen van de twee merken. Verder hebben wij ons transport in eigen beheer en kunnen we de containers voor golfbaan stalling snel leveren en eventueel opbouwen op de golfbaan of sportcentrum.

Nog meer voordelen als golfbaan stalling

Daarnaast zijn de demontabele containers van Zelfbouwcontainer compact in opslag, dit komt omdat de containers makkelijk weer in pakket kunnen worden gelegd. Verder zijn de containers zeer duurzaam omdat deze hun restwaarde behouden door de kwaliteit van de containers en de garantie op de containers. Ook zijn alle demontabele containers beschikbaar in alle RAL classic kleuren zodat de kleur van de golfbaan stalling kan matchen met bijvoorbeeld de kleuren van de golfclub of golfbaan. Als laatste doen wij als Zelfbouwcontainer veel maatwerk en kunnen hierdoor (bijna) alles realiseren. Kortom, genoeg redenen om de golfbaan stalling te laten verzorgen door Zelfbouwcontainer.

Interesse gekregen in onze golfbaan stalling, bekijk dan snel onze golfkar of buggy overkapping en onze demontabele containers. Vragen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op met onze klanten service, dit kan via 085 0685 590, via de mail info@zelfbouwcontainer.nl of via de chat rechts onderaan de pagina. Bekijk ook onze video’s op Youtube