Hoe gebruik je een mobiel toilet?

Hoe gebruik je een mobiel toilet?

Een mobiel toilet wordt steeds vaker gebruikt als tijdelijke of permanente oplossing in veel verschillende situaties. Denk hierbij aan een mobiel toilet voor tijdens een verhuizing of verbouwing, voor op een bouwplaats tijdens een groot project, op een bedrijventerrein voor klanten en medewerkers of voor op festivals en evenementen. De units zijn voorzien van een toilet en een wasbak, en desgewenst met een urinoir. Maar hoe werkt een mobiel toilet nou eigenlijk? Dat lees je in deze blog.

Mobiel toilet samenstellen

Een mobiel toilet is geschikt voor iedere situatie waar een toilet of sanitaire ruimte vereist is. Of op plekken waar veel verschillende mensen aan het werk zijn die hun behoefte moeten doen. Het mobiel toilet van Zelfbouwcontainer is standaard voorzien van een wc met stortbak, één wasbak met zeepbakje, één wc-papier dispenser, één kapstok en één handdoekhouder. Dit is een standaarduitvoering van een mobiel toilet, maar deze is desgewenst naar wens samen te stellen tot een sanitaire unit. Bijvoorbeeld een sanitaire unit met drie wasbakken en drie toiletten, een sanitaire unit met een douche en een toilet of een sanitaire unit met wc, urinoir en een douche afgescheiden voor mannen en vrouwen.

Tot slot kan het mobiel toilet ook nog eens worden gekleurd in elke Classic RAL kleur. Bijvoorbeeld een mobiel toilet in de kleuren van het bouwbedrijf of een sanitaire unit in onopvallende kleuren of een toiletcontainer in de kleuren die passen bij de omgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos. Schroom niet om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken met één van onze experts.

Plug and Play principe

Het mobiel toilet van Zelfbouwcontainer is voorzien van het zogeheten ‘Plug and Play principe’. Dit betekent dat het mobiel toilet na afhalen of bezorging enkel aangesloten hoeft te worden voordat deze klaar voor gebruik is. De unit kan gemakkelijk worden geïnstalleerd aan het waternetwerk en leidingsysteem.

Verplaatsen van het mobiel toilet

Tot slot kan het mobiel toilet op een aantal manieren worden verplaatst. Dit kan met een heftruck, shovel of zelfs met een pompwagen. Dit zorgt voor veel flexibiliteit voor zowel de plaatsing van het mobiel toilet als voor een eventuele verplaatsing tijdens een groot project of na afloop van een festival.

Mobiel toilet kopen bij Zelfbouwcontainer?

Heeft u interesse gekregen in de aanschaf van een mobiel toilet? Neem een kijkje op onze website, neem telefonisch contact met ons op via 085-0685590 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl. Liever het mobiel toilet bekijken? Kom langs op de Warmoeziersweg 20 2661EH in Bergschenhoek. Of vul het contactformulier in.


Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: