FOCO containers

FOCO containers

De meeste containers van Zelfbouwcontainer zijn afkomstig van ons eigen merk, namelijk Foco containers. Foco containers is een bedrijf gespecialiseerd in het produceren van producten die een oplossing bieden voor opslagproblemen. Al 30 jaar is Foco containers bezig om iedereen te voorzien van de juiste container voor zijn of haar situatie en tot nu toe met veel succes!

Oorspronkelijk begonnen als een komkommer teler. Is Foco containers uitgegroeid tot een internationale naam in het bieden van oplossingen voor opslagbehoeftes. Momenteel actief in meer dan 15 landen door heel Europa. Foco containers streeft ernaar om uit te breiden naar het gehele Europese continent en zo de mogelijkheden die de containers bieden toegankelijker te maken.

Daarnaast denkt Foco containers verder dan alleen opslag containers. Containers bieden in de hedendaagse tijd oplossingen voor diverse problemen. Zo geniet de horeca en de evenementen sector ondanks alle corona perikelen van de innovatieve barcontainer. Een betaalbare oplossing voor een buitenterras met een stoere industriële look.

De klantengroep van Foco containers is zeer divers omdat in principe elk soort bedrijf of particulier wel te maken kan krijgen met opslagproblemen. Dit is waar Foco containers om de hoek komt kijken. Foco containers levert aan grote bedrijven zoals NS, Nutricia, De Technische Unie, De Lijn en nog veel meer bedrijven en overheidsinstellingen met tot nu toe 45.000 tevreden klanten wereldwijd. Op de website van Foco containers kunt u de referenties zien en daarmee een idee krijgen van de geleverde producten.

Voor meer informatie: www.fococontainers.com

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *