FAQs

Veelgestelde Vragen

Hier treft u een verzameling van vragen die wellicht bij u spelen met betrekking tot zelfbouwcontainers. Regelmatig zullen wij nieuw binnenkomende vragen aan deze veelgestelde vragen pagina toevoegen. Desondanks kan het voor komen dat uw vraag hier niet tussen zit, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer of via "Contact".

Al onze containers zo dermate ontwikkeld dat ze op de hoekpunten steunen. Met voorgesneden houten vulplaatjes kunnen de containers waterpas gezet worden. Veelal is een harde ondergrond meer dan voldoende.

Indien de ondergrond erg zacht is, en met name bij gestapelde containers, is het verstandig om funderingsplaatjes te gebruiken.

Dit is het grote voordeel van deze containers, ze kunnen door iedereen zonder gebruik van zwaar gereedschap in elkaar worden gezet. Het monteren neemt niet al teveel tijd in beslag, uitgaande van een tweetal personen en handigheid.

Ja wij hebben voortdurend een grote voorraad in de diverse maatvoeringen liggen bij een van onze locaties. We hebben twee showroom locaties.

  1. Warmoeziersweg 20, 2661 EH Bergschenhoek (hoofdvestiging)
  2. Stationsplein 7, 2801 AK Gouda

Bel gerust naar +085 - 0685 590 voor een afspraak.

Wij nemen contact met u op om af te stemmen wanneer u uw product kunt afhalen, of wanneer wij uw product komen bezorgen en desgewenst monteren.

Bij levering van onze producten dient u het product goed te bekijken. Als u dan klachten heeft, die betrekking hebben op gebreken aan de container of de levering, die uiterlijk waarneembaar zijn, moet dit binnen 24 uur na levering, bij Zelfbouwcontainer.nl ter kennisgeving worden gebracht. Dit kan door te bellen naar 085-06 85 590. Wij zorgen in overleg met u dat het probleem wordt opgelost en of u in aanmerking komt om de container te retourneren.

De bezorg- en montagekosten zijn afhankelijk van de grootte van de container, het aantal en waar ze geleverd moeten worden. Vraag een offerte aan via het contactformulier of neem contact op via de telefoon voor een persoonlijke offerte.