Demontabele bar container

demontabele bar container 3 x 2 meter zwart gekleurd

Demontabele bar container

De demontabele bar container is ideaal voor verschillende toepassingen. Zo kan de demontabele bar container gebruikt worden in de horeca als tijdelijke of permanente binnen en/of buiten bar. De bar container zorgt gemakkelijk voor een gezellige industriële uitstraling van de horeca gelegenheid. Tegenwoordig zijn kleine stilistische hints van industrie weer helemaal modern en hip. De demontabele bar container van Zelfbouwcontainer past hier perfect in.

De demontabele bar container is namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal met een extra poedercoating voor extra glans. Daarnaast kan de demontabele bar container professioneel worden gekleurd in alle classic RAL kleuren. Dit zorgt ervoor dat de bar container geplaatst kan worden bij iedere soort horeca gelegenheid.

Verder is de demontabele bar container inbraakveilig omdat de luifel die zich aan de zijkant van de container bevindt, beschikt over twee sloten waarmee ’s avonds de barcontainer weer kan worden afgesloten tegen inbrekers en onverlaten. Daarnaast kan de deur van de container (die overigens al over twee sloten beschikt) worden uitgebreid met een anti inbraak balk waardoor de deur nog meer beschermd is.

Een demontabele bar container wordt geleverd zonder materiaal, zodat u de container naar uw eigen wensen kan vullen. Het kan namelijk zo zijn dat u de barcontainer niet als barcontainer wilt gebruiken. De container kan namelijk voor nog veel andere toepassingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld als een bloemkraam naast de weg, als een ontvangstruimte, garderobe, als een rokershok en nog veel meer.

Daarnaast is een demontabele bar container ook ideaal te gebruiken als festival container. De container kan namelijk makkelijk worden verplaatst met een heftruck, met een hijskraan of zelfs met de hand. Dit zorgt ervoor dat de demontabele bar container makkelijk kan worden verplaatst of kan worden opgebouwd en worden afgebouwd. Daarnaast is er ruimte genoeg voor de verkopers om in de container producten aan de bezoekers te verkopen.

De demontabele bar container van Zelfbouwcontainer is ideaal voor verschillende toepassingen zoals is bewezen in dit blog artikel. Bekijk daarom snel ons product de barcontainer in de afmetingen 3 x 2 meter en de afmetingen 4 x 2 meter. Bekijk ook onze andere speciale demontabele containers van Zelfbouwcontainer Nederland. Heeft u verder nog vragen of wilt u een offerte van ons ontvangen, neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon, mail, chat of via ons contactformulier.