De ideale kerstkraam voor op de markt

Lees nu meer over onze kerstkramen!

Zie hier een kerstmarkt met onze kerstkramen

Kerstkraam

Creëer de perfecte kerstsfeer met onze kerstkramen

De dagen worden korter, de lucht wordt kouder en de feestelijke sfeer begint in de lucht te hangen. Het is dat magische seizoen waarin iedereen zich verheugt op de warmte van kerstlichtjes, het genot van glühwein en natuurlijk, de betovering van kerstmarkten. Hier  hebben we de ideale oplossing voor jou: de kerstkraam.

De kerstperiode is niet zomaar een tijd van het jaar; het is een seizoen van gezelligheid, samenzijn en het delen van vreugde. Bij Zelfbouwcontainer begrijpen we dat als geen ander, en daarom hebben we kerstkramen ontworpen die speciaal zijn gemaakt om de magie van de feestdagen tot leven te brengen. Onze kerstkramen zijn niet zomaar tijdelijke structuren; het zijn adembenemende stukken vakmanschap die de kerstsfeer omarmen en uitstralen.

Zelfbouwcontainer begrijpt dat jouw kerstkraampje meer is dan alleen een plek om spullen te verkopen. Het is een kans om herinneringen te creëren, om de geest van kerst tot leven te brengen en om mensen samen te brengen in een betoverende omgeving. Onze kerstkramen zijn doordacht ontworpen om die visie tot leven te brengen.

In de komende secties ontdek je waarom onze kerstkramen niet alleen een slimme keuze zijn, maar ook een absolute must-have voor de feestdagen. We zullen je begeleiden bij het proces van het kiezen en kopen van jouw eigen kerstkraam, zodat je het meeste uit dit betoverende seizoen kunt halen. Lees verder en laat je inspireren door de mogelijkheden die onze kerstkramen te bieden hebben.

''De kerstkraam is een geweldige toevoeging aan onze kerstmarkt''

Voordelen van onze kerstkramen

Waarom een kerstkraam?

De voordelen van onze kerstkramen

Duurzaamheid en Kwaliteit: Een goede Investering voor de Toekomst

Bij Zelfbouwcontainer staat duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze kerstmarkt kramen zijn niet zomaar tijdelijke constructies; ze zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. We hebben deze kramen vervaardigd met gebruik van hoogwaardige materialen en met uiterste precisie in vakmanschap. Dit maakt onze kramen bestand tegen de meest ruige winterse omstandigheden. Je kunt erop vertrouwen dat je kerstkraam jaar na jaar dezelfde betrouwbare prestaties levert, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervanging.

Bovendien streven we bij Zelfbouwcontainer naar duurzaamheid in Nederland. We bieden je de mogelijkheid om een groendak toe te voegen aan je kerstkraam. Dit groene dak is speciaal ontwikkeld voor kerstmarkt kramen en draagt niet alleen bij aan de esthetische uitstraling, maar ook aan uitstekende isolatie. Door te kiezen voor een groendak, draag je actief bij aan een duurzamere toekomst en geniet je tegelijkertijd van de voordelen van een beter geïsoleerd  kerstmarkt kraampje.

Diverse Opties om Aan Jouw behoeftes te voldoen

Wij begrijpen we dat elk evenement uniek is en dat geen twee kerstkraampjes hetzelfde zijn. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment kerstkramen in verschillende maten en configuraties. Of je nu op zoek bent naar een klein en knus kerstkraampje of een ruime kerstmarkt kraam voor een grootschalige kerstmarkt, wij hebben de perfecte optie voor jou.

Ons assortiment begint bij de kleinste kerstkraam van 3×2 meter en loopt op tot de grootste van 8×2 meter. Hierdoor kun je precies de kraam kiezen die perfect aansluit bij jouw behoeften en beschikbare ruimte op kerstmarkt.

Onze kerstmarkt kraam zijn demonteerbaar voor gemak en efficiëntie

Het opzetten en afbreken van een kerstmarkt kan een tijdrovende taak zijn. Daarom hebben we onze kerstkramen ontworpen met het oog op gemak. Ze zijn eenvoudig te monteren en te demonteren, zonder dat ingewikkelde instructies of zwaar gereedschap nodig zijn. Dit bespaart niet alleen tijd, maar maakt het ook mogelijk om je kerstkraam snel en moeiteloos op te zetten, zelfs in de koudste wintermaanden.

De demonteerbaarheid van onze kerstmarkt kraampje betekent ook dat je ze gemakkelijk kunt afbreken zodra de kerstmarkt is afgelopen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over langdurige opslag, en kun je je kerstkraam weer snel klaarzetten voor het volgende feestelijke seizoen. Gemak en efficiëntie staan bij Zelfbouwcontainer hoog in het vaandel, zodat jij je kunt concentreren op het creëren van de perfecte kerstsfeer.

''De kerstkraam opbouwen en afbouwen ging erg makkelijk''

Waar staan wij van zelfbouwcontainer voor

Bij Zelfbouwcontainer koesteren we twee kernwaarden die de basis vormen van ons bedrijf. Ten eerste staat klantgerichtheid centraal in onze dienstverlening. We vinden het essentieel om de specifieke behoeften van onze klanten te begrijpen. Onze toegewijde klantenservice is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en deskundig advies te bieden, zodat u het perfecte kerstkraam kunt realiseren.

Daarnaast leggen we een sterke nadruk op kwaliteit. Het leveren van producten van topkwaliteit is een fundament van onze bedrijfsfilosofie. Bovendien hechten we, in lijn met onze moderne waarden, veel waarde aan duurzaamheid. Als u wilt bijdragen aan een duurzamer Nederland, bieden wij de optie om een groen dak toe te voegen aan uw kerstkraam. Deze speciaal ontworpen groene daken zijn perfect geschikt voor onze demontabele containers en dragen bij aan uitstekende isolatie voor uw kraam.

De kerstkramen zullen aan je behoeften voldoen!

Snelle levering


Heeft u interesse in een van onze kerstkraampjes?

Als uw interesse is gewekt en u overweegt serieus om een van onze hoogwaardige kerstkramen aan te schaffen, willen we u van harte uitnodigen om contact met ons op te nemen. Bij Zelfbouwcontainer realiseren we ons dat het maken van de juiste keuze voor uw kerstkraam een belangrijke beslissing is, en we zijn hier om u in elke stap van het proces te ondersteunen.

Onze deskundige medewerkers zijn meer dan slechts verkoopvertegenwoordigers; ze zijn uw betrouwbare gidsen op de reis naar het verkrijgen van de perfecte kerstkraam voor uw specifieke behoeften. Of u nu hulp nodig heeft bij het selecteren van het juiste model en de juiste grootte, technische specificaties wilt bespreken, of gewoon behoefte heeft aan advies over de beste manieren om uw kerstkraam te optimaliseren voor uw doeleinden, ons team staat altijd paraat om naar uw wensen te luisteren en u te voorzien van deskundig advies.

Wij begrijpen dat elk evenement en elk project uniek is, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat uw kerstkraam perfect aansluit op uw visie en verwachtingen. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen, of het nu gaat om vragen, verduidelijkingen of gewoon een goed gesprek over hoe we uw kerstkraamervaring kunnen verbeteren. Uw tevredenheid staat voorop bij Zelfbouwcontainer, en we kijken ernaar uit om u te helpen de magie van de feestdagen tot leven te brengen met een kerstkraam die aan al uw verwachtingen voldoet.

3D Model

Bekijk onze kanalen!

Hier staan ook voorbeelden van andere barcontainers

Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: