De demontabele container van 6 meter

De demontabele container van 6 meter

De demontabele container van 6 meter die Zelfbouwcontainer verkoopt, is ideaal om grote spullen in op te slaan. Zelfbouwcontainer verkoopt demontabele containers van 6 meter in verschillende breedtematen. De containers zijn oneindig te koppelen, wat betekent dat je meerdere 6 x 2 containers aan elkaar kan zetten, om zo bijvoorbeeld een 6 x 4 of 6 x 6 container te maken.

De opbouw van een demontabele container.

Om dit voor elkaar te krijgen worden de tussenwanden in de demontabele container vervangen door koppelstukken. Hierdoor ontstaat er een grote open ruimte. Als dit wordt gecombineerd met bijvoorbeeld een dubbele deur aan de lange zijde, kunnen grote spullen zoals fietsen, grasmaaiers of scooters makkelijk in de demontabele container worden geplaatst. De demontabele container van 6 meter beschikt over hijsogen op het dak, waardoor deze makkelijk te verplaatsen is met een kraan. Uiteraard is het ook mogelijk om de demontabele container weer uit elkaar te halen, om deze vervolgens op een andere plek weer op te bouwen. Daarnaast is het mogelijk om de container met een heftruck te verplaatsen. Er zitten namelijk heftruckkokers onderaan de container, waardoor deze niet verschuift tijdens het optillen.

De container personaliseren

Er zijn verschillende accessoires die u bij de demontabele container zou kunnen bijbestellen. Zo is het mogelijk om stellingplaten bij te bestellen, voor de wat kleinere spullen die u in de container wilt opslaan. Deze stellingplaten zijn te bestellen in de lengtes 1, 2 en 3 meter. Hierdoor creëert u extra opslagruimte in de hoogte, waardoor u nog effectiever gebruik maakt van de ruimte die onze demontabele container te bieden heeft. De demontabele container van 6 meter is, net als al onze andere demontabele containers, beschikbaar in alle RAL Classic kleuren. Al deze kleuren kunt u vinden op onze website. Op deze manier kunt u de container zo personaliseren dat deze perfect past bij uw huis, kantoor of tuin.

Al onze demontabele containers zijn erg duurzaam, voornamelijk door de hoge restwaarde die er op zit. Daarnaast heeft u op de demontabele container van 6 meter een antiroestgarantie van 10 jaar. Deze garantie kunnen wij u bieden, omdat onze premium demontabele containers gemaakt zijn van duurzaam staal. Onze containers zijn namelijk gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Bij goed onderhoud kan de container een restwaarde houden van 75% procent.

Wij van Zelfbouwcontainer bieden u de laagsteprijsgarantie op al onze demontabele containers. Vraag dus vooral een offerte aan om te kijken wat een demontabele container voor u zou kosten. Wilt u meer weten over ons assortiment? Kijk dan vooral even rond op de website, of neem contact op met onze klantenservice. Dit kunt u doen via de chatfunctie op de website of door te mailen naar info@zelfbouwcontainer.nl. Voor directe vragen kunt u ons ook bellen op 085 – 0685 590