Container Customizer Premium

Demontabele zelfbouwcontainer premium

Ben je op zoek naar opslag voor een langere periode? Dan is het premium model demontabele container van Zelfbouwcontainer de beste container om te kiezen. De vele voordelen van deze demontabele container zorgen ervoor dat deze container ideaal is voor duurzaamheid. De demontabele container beschikt allereerst over een anti-roest garantie van 10 jaar, dit houdt in dat de container minimaal 10 jaar roestvrij blijft. Mocht het dan toch voorkomen dat de container een roest plek krijgt, neem dan contact met ons op en dan zorgen wij voor een passende oplossing.

Een ander groot voordeel van deze demontabele container is dat hij opgebouwd en afgebouwd kan worden zonder enige hulp van gereedschap. Dit zorgt voor flexibiliteit als de container wordt gebruikt op bijvoorbeeld een bouwplaats. Als laatste beschikt de demontabele premium container ook nog eens over alle TUV certificaten voor de bouw.

De voordelen van Zelfbouwcontainer

Geen gereedschap nodig

10 jaar anti-roest garantie

Alle TUV certificaten

Top klantenservice & snelle levertijden

Stel je eigen zelfbouwcontainer premium samen

Demontabele Snelbouw Container Premium


(0,00 incl. BTW)
.
  • 10 jaar anti roest garantie
  • Alle certificaten benodigd voor de bouw, industrie en andere bedrijfsactiviteiten
  • Geschikt voor buitenopslag in alle weersomstandigheden
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Volledig gegalvaniseerd, maar liefst 0,8 mm
  • Beschikbaar in alle RAL kleuren
  • Voor een ongekleurde (gegalvaniseerde) container kies het grijswitte vakje bij kies een kleur
.

Bekijk onze opzetvideo hieronder

Opzetvideo premium model

Hierboven is de opzetvideo van ons premium merk demontabele container te zien. Zoals te zien in de video wordt de demontabele container in pakket geleverd en dient deze eerst uit elkaar te worden gehaald. Dit kan gebeuren zonder hulp van gereedschap. Daarna worden de verschillende panelen in de vloer geschoven of geklapt worden. Deze twee manieren zorgen ervoor dat de container op moeilijk te bereiken plaatsen geplaatst kan worden.

Hierna word het dak geplaatst op de demontabele container om als laatste het deurbeslag toe te voegen aan de demontabele container. Hierna is de demontabele container volledig klaar voor gebruik.


Interesse gekregen in een premium container?

Kijk eens in onze webshop, neem telefonisch contact met ons op via 085 – 0685 590 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl . Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Kan je niet wachten? Stuur dan een bericht in de chat, doordeweeks online vanaf 8:30 t/m 17:00

    Meer informatie nodig?