CONTAINER NODIG? DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN
Bekijk onze
Producten

Zeecontainer

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Resultaat 1–16 van de 77 resultaten wordt getoond

Demontabele zeecontainer

Een zeecontainer komt in verschillende formaten, zo is er bijvoorbeeld de 10ft zeecontainer en de 20ft zeecontainer. Deze zeecontainers gaan veelal mee op een zeetransport naar verschillende landen. Daarnaast worden de zeecontainers tegenwoordig steeds meer gebruikt als opslacontainer voor de opslag van bijvoorbeeld archieven, bedrijfsspullen, banden, gas en nog veel meer. De zeecontainers van Zelfbouwcontainer hebben als groot voordeel dat ze demontabel zijn en dus makkelijk inzetbaar zijn. De zeecontainer kan gemakkelijk worden verplaatst met behulp van een heftruck of een kraan.

”’Een demontabele zeecontainer heeft veel voordelen ten opzichte van een normale zeecontainer.”

Een demontabele 8ft container, 10ft container, 16ft container of 20ft container wordt geleverd in een pakket en kan makkelijk worden opgebouwd en worden afgebouwd. Met een paar sterke handen kost dit nog niet eens een halfuur en de demontabele zeecontainer is volledig opgebouwd. Daarnaast is het helemaal niet nodig om de demontabele zeecontainer weer af te bouwen, de container kan namelijk ook heel erg goed permanent worden gebruikt en hoeft niet als tijdelijke oplossing te worden gezien. Zo kan een demontabele zeecontainer worden gebruikt tijden bijvoorbeeld een verhuizing of een uitbouw als tijdelijke opslag, maar de container kan ook worden gebruikt als permanente oplossing voor de opslag van bedrijfsmateriaal of als opslag voor tuingereedschap. Daarnaast kan een demontabele opslagcontainer makkelijk gebruikt worden voor bedrijven die aan nachtleveringen doen, zo kunnen de spullen geleverd worden terwijl er niemand aanwezig is op het bedrijf.

Meer informatie nodig over over het opzetten van de container? Neem dan contact met ons op, dit kan via info@zelfbouwcontainer.nl,
telefonisch via 085 0685 590 of via de chat.

Een container met dichte deuren aan de lange zijde

Wanneer is een demontabele zeecontainer nog meer geschikt?

Voor veel situaties is een zeecontainer geschikt, vooral voor opslagproblemen leent de container zicht uitstekend. Daarnaast kan de container in combinatie met stellingen worden gebruikt als bijvoorbeeld een showroom voor spullen of als gereedschap container waar het gereedschap makkelijk te bereiken is. Ook kan de container worden gebruikt als doorloop, dit zijn speciale containers met deuren aan beide korte kanten, dit maakt het mogelijk om door de container heen te lopen.

Een demontabele container als tuinhuis gebruiken?

Omdat de container vaak ook wordt gebruikt als tuinhuis is het mogelijk de demontabele zeecontainer te laten kleuren, dit zorgt ervoor dat de container makkelijker past bij de kleuren van de tuin. Bijvoorbeeld een groene container in een tuin met veel planten of een rode container in een tuin waar veel stenen liggen. Waar ook vaak voor wordt gekozen is de zwarte demontabele zeecontainer, de kleur van deze container past in iedere situatie.

Grote zwarte zeecontainer in de achtertuin

Demontabel in iedere situatie

Het grootste voordeel van de container is dat deze demontabel is en over kan worden gebruikt. Dit zorgt er namelijk voor dat de container kan worden geplaatste op zeer moeilijk te bereiken plaatsen. Er hoeft alleen maar genoeg ruimte te zijn om de panelen te verplaatsen en de vloer op de juiste plek te krijgen en de container kan worden opgebouwd. Hier zijn afhankelijk van de grootte van de container vier sterke mensen voor nodig en ongeveer een half uur. Daarnaast kan de container ook worden opgebouwd op een aparte locatie en worden verplaatst met een heftruck of met een kraan. Zelfbouwcontainer biedt twee verschillende merken aan het premium en het standaard merk. Het premium merk heeft als grootste voordeel dat het zonder hulp van gereedschap opgebouwd kan worden, daarnaast beschikt de container over 10 jaar lang anti roest garantie. De container van het standaard merk moet dan wel worden opgebouwd met schroeven en bouten, maar heeft wel de laagste prijs garantie. Voor ieder type Zelfbouwcontainer hebben wij een breed assortiment van accessoires beschikbaar waaronder: stellingen, schuiframen en dakramen. Ook kunnen wij een Zelfbouwcontainer in de door jou gewenste kleur aanbieden. In onze webshop zie je een overzicht van de beschikbare RAL-kleuren.

Kies voor een groendak!

Wilt u meehelpen om Nederland zo duurzaam mogelijk te krijgen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een groen dak. Deze daken zijn speciaal ontwikkeld voor de demontabele containers van Zelfbouwcontainer en helpen onder andere goed bij de isolatie.

Waarom Zelfbouwcontainer.nl?

3x2 meter zeecontainer in RAL 9005 (zwart) aan de kade in Rotterdam

Veelgestelde Vragen

De grootste specialisatie van Zelfbouwcontainer is de demontabele container. Deze demontabele container wordt geleverd in een bouwpakket en kan naar wens worden gemonteerd of gedemonteerd. De demontabele container kan worden gebruikt voor verschillende soorten opslag. Bijvoorbeeld materiaal opslag, archief opslag, banden opslag, tuin opslag en nog veel meer. De demontabele container zijn beschikbaar in verschillende formaten van 2×2 meter tot en met 6×2 meter en kunnen worden gekleurd in alle RAL kleuren. Daarnaast biedt Zelfbouwcontainer de laagste prijs garantie van Nederland. Bekijk ons assortiment of vraag een vrijblijvende offerte aan. Als er verder nog vragen zijn, neem contact met ons op

Zelfbouwcontainer kan doordat zij al meer dan 12 jaar ervaring heeft op het gebied van opslag u voorzien van de beste oplossing voor uw opslagprobleem. Zelfbouwcontainer verkoopt demontabele containers van twee verschillende merken, het standaard merk en het premium merk. Deze containers zijn beide verschillend en hebben elk hun eigen sterke eigenschappen. Zo staat het premium merk voor kwaliteit en duurzaamheid en heeft deze container een anti roest garantie van maar liefst 10 jaar. Het standaard eigen merk is onze prijsvechter in de markt en heeft hierdoor de laagste prijs garantie van Nederland en BelgiëDe verschillen tussen de containers kunt u hier op uw gemak terug lezen.

Daarnaast kent Zelfbouwcontainer nog veel meer voordelen:

 • Grote voorraad aan standaard modellen
 • Montage zonder hulp van zwaar gereedschap of zelfs zonder
 • Snelle levering door heel Europa
 • Transport in eigen beheer
 • Montage door één van onze opbouwteams mogelijk
 • Volledig modulaire containers, naar wens uit te breiden

Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor Zelfbouwcontainer, bekijk de producten op onze website of neem contact met ons op.

Een demontabele container van Zelfbouwcontainer kan heel makkelijk zelf in elkaar worden gezet, daarnaast krijgt u van ons een duidelijke handleiding. Als u deze samengevatte stappen volgt komt het helemaal goed

 1. De panelen van de demontabele container losmaken van het pakket
 2. De vloer op de juiste plaats leggen
 3. De zijpanelen aan de vloer vastmaken van de demontabele container met de schroeven en bouten
 4. De zijpanelen aan elkaar schroeven
 5. Het dak plaatsen en monteren op de zijpanelen van de demontabele container

Hier heeft u een aantal verschillende soorten klein gereedschap nodig, dit soort gereedschap is te vinden in iedere gereedschapskist. Dit is het gereedschap:

 • Schroevendraaier of boormachine (kruiskop)
 • 13 mm moersleutel
 • 19 mm moersleutel
 • Momentsleutel (opzetstukken van 13 mm en 19 mm)

Wilt u meer informatie over het opzetten van de demontabele container, wilt u een technische tekening of fundatieplan van ontvangen of wilt u gewoon meer informatie over de demontabele container. Neem dan contact met ons op.

Onze retourvoorwaarden zijn simpel, bij de levering dien jij het product goed te controleren op schades, deuken en krassen. Als er iets met het product aan de hand is dient dit binnen 24 uur na het moment van leveren aangegeven te worden. Wij zullen dan samen met jou tot een passende oplossing komen.

Naast dat jij geheel gratis het product op kan halen bij één van onze afhaallocaties is het ook mogelijk om de het product te laten bezorgen. Dit doen wij doormiddel van ons eigen transport. Wij rijden over het algemeen met pick-ups met een aanhanger of met een vrachtwagen. Wij rekenen hiervoor transportkosten, omdat deze kosten afhankelijk zijn van waar de container geleverd dient te worden en hoeveel containers er bezorgd moeten worden berekenen wij dit achteraf.  U kunt contact met ons opnemen om deze kosten na te vragen of een bestelling plaatsen en dan worden de transportkosten op de factuur gezet.

Dit is heel erg afhankelijk van de plaats waar de container komt te staan. Per gemeente zijn er verschillende eisen wat betreft het plaatsten van een unit. Het is daarom belangrijk dat u zelf met de gemeente contact op neemt over de regels en het eventueel aanvragen van een vergunning. Heeft u bepaalde informatie nodig voor de aanvraag/gemeente ? Neem dan gerust contact op met 1 van onze collega’s.

Wij bieden een montage service en tegen een meerprijs kunnen wij de container voor u monteren. Over het algemeen monteren wij enkele containers van het premium.

Allereerst willen wij jou dan hartelijk bedanken voor de bestelling. Nadat de bestelling bij ons binnen is gekomen wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen voor de levering, wij gaan dan samen met jou het juiste moment bepalen om de container te leveren. Moet het niet geleverd worden en kom je het ophalen dat is ook geen probleem, wij zullen jou dan vragen wanneer je het product op kunt halen en waar.

×

Privacy voorwaarden

Wij gebruiken cookies om uw te helpen efficiënt te navigeren en bepaalde functies uit te voeren. U vindt gedetaileerd informatie over alle cookies onder de relevante toestemmings categorie hieronder.

Noodzakelijk

Staat altijd aan

Noodzakelijke cookies zijn cruciaal voor de basisfuncties van de website en zonder deze werkt de website niet op de beoogde manier. Deze cookies slaan geen persoonlijk identificeerbare gegevens op.

Functioneel

Functionele cookies helpen bepaalde functionaliteiten uit te voeren, zoals het delen van de inhoud van de website op sociale mediaplatforms, het verzamelen van feedback en andere functies van derden.

Analytics

Analytische cookies worden gebruikt om te begrijpen hoe bezoekers omgaan met de website. Deze cookies helpen informatie te verstrekken over de statistieken van het aantal bezoekers, het bouncepercentage, de verkeersbron, enz.

Prestatie

Prestatiecookies worden gebruikt om de belangrijkste prestatie-indexen van de website te begrijpen en te analyseren, wat helpt bij het leveren van een betere gebruikerservaring voor de bezoekers.

Advertenties

Advertentiecookies worden gebruikt om bezoekers gepersonaliseerde advertenties te bezorgen op basis van de eerder bezochte pagina's en om de effectiviteit van de advertentiecampagne te analyseren.

Niet-gecategoriseerd

Andere niet-gecategoriseerde cookies zijn cookies die worden geanalyseerd en die nog niet in een categorie zijn ingedeeld.

Vraag direct een offerte aan

Foto van Jojanneke Haak

Jojanneke Haak
‘Ik help jou graag aan een offerte op maat’