Demontabele zeecontainer

Een zeecontainer komt in verschillende formaten, zo is er bijvoorbeeld de 10ft zeecontainer en de 20ft zeecontainer. Deze zeecontainers gaan veelal mee op een zeetransport naar verschillende landen. Daarnaast worden de zeecontainers tegenwoordig steeds meer gebruikt als opslacontainer voor de opslag van bijvoorbeeld archieven, bedrijfsspullen, banden, gas en nog veel meer. De zeecontainers van Zelfbouwcontainer hebben als groot voordeel dat ze demontabel zijn en dus makkelijk inzetbaar zijn. De zeecontainer kan gemakkelijk worden verplaatst met behulp van een heftruck of een kraan.


”’Een demontabele zeecontainer heeft veel voordelen ten opzichte van een normale zeecontainer”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085-0685590, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Een demontabele 8ft container, 10ft container, 16ft container of 20ft container wordt geleverd in een pakket en kan makkelijk worden opgebouwd en worden afgebouwd. Met een paar sterke handen kost dit nog niet eens een halfuur en de demontabele zeecontainer is volledig opgebouwd. Daarnaast is het helemaal niet nodig om de demontabele zeecontainer weer af te bouwen, de container kan namelijk ook heel erg goed permanent worden gebruikt en hoeft niet als tijdelijke oplossing te worden gezien. Zo kan een demontabele zeecontainer worden gebruikt tijden bijvoorbeeld een verhuizing of een uitbouw als tijdelijke opslag, maar de container kan ook worden gebruikt als permanente oplossing voor de opslag van bedrijfsmateriaal of als opslag voor tuingereedschap. Daarnaast kan een demontabele opslagcontainer makkelijk gebruikt worden voor bedrijven die aan nachtleveringen doen, zo kunnen de spullen geleverd worden terwijl er niemand aanwezig is op het bedrijf.

Wanneer is een demontabele zeecontainer nog meer geschikt?

Voor veel situaties is een zeecontainer geschikt, vooral voor opslagproblemen leent de container zicht uitstekend. Daarnaast kan de container in combinatie met stellingen worden gebruikt als bijvoorbeeld een showroom voor spullen of als gereedschap container waar het gereedschap makkelijk te bereiken is. Ook kan de container worden gebruikt als doorloop, dit zijn speciale containers met deuren aan beide korte kanten, dit maakt het mogelijk om door de container heen te lopen.

Een demontabele container als tuinhuis gebruiken?

Omdat de container vaak ook wordt gebruikt als tuinhuis is het mogelijk de demontabele zeecontainer te laten kleuren, dit zorgt ervoor dat de container makkelijker past bij de kleuren van de tuin. Bijvoorbeeld een groene container in een tuin met veel planten of een rode container in een tuin waar veel stenen liggen. Waar ook vaak voor wordt gekozen is de zwarte demontabele zeecontainer, de kleur van deze container past in iedere situatie.

Demontabel in iedere situatie

Het grootste voordeel van de container is dat deze demontabel is en over kan worden gebruikt. Dit zorgt er namelijk voor dat de container kan worden geplaatste op zeer moeilijk te bereiken plaatsen. Er hoeft alleen maar genoeg ruimte te zijn om de panelen te verplaatsen en de vloer op de juiste plek te krijgen en de container kan worden opgebouwd. Hier zijn afhankelijk van de grootte van de container vier sterke mensen voor nodig en ongeveer een half uur. Daarnaast kan de container ook worden opgebouwd op een aparte locatie en worden verplaatst met een heftruck of met een kraan. Zelfbouwcontainer biedt twee verschillende merken aan het premium en het standaard merk. Het premium merk heeft als grootste voordeel dat het zonder hulp van gereedschap opgebouwd kan worden, daarnaast beschikt de container over 10 jaar lang anti roest garantie. De container van het standaard merk moet dan wel worden opgebouwd met schroeven en bouten, maar heeft wel de laagste prijs garantie. Voor ieder type Zelfbouwcontainer hebben wij een breed assortiment van accessoires beschikbaar waaronder: stellingen, schuiframen en dakramen. Ook kunnen wij een Zelfbouwcontainer in de door jou gewenste kleur aanbieden. In onze webshop zie je een overzicht van de beschikbare RAL-kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wilt u liever huren? Dat kan ook! In ons assortiment vindt je:

Kies voor een groendak!

Wilt u meehelpen om Nederland zo duurzaam mogelijk te krijgen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een groen dak. Deze daken zijn speciaal ontwikkeld voor de demontabele containers van Zelfbouwcontainer en helpen onder andere goed bij de isolatie.

Waarom Zelfbouwcontainer.nl?

Wanneer je een zeecontainer huurt of koopt bij Zelfbouwcontainer.nl, verzeker je je van een aantal zekerheden. Deze zekerheden hebben wij voor je op een rij gezet:

  • De laagste prijsgarantie van Nederland
  • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • Je kan onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad leverbaar door heel Nederland
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan