Grote opslagcontainer

Voor sommige projecten zijn XXL opslagcontainers nodig; de zogenaamde grote demontabele opslagcontainer. Deze demontabele containers hebben een grotere afmetingen en zijn geschikt voor ieder soort opslag. Deze grotere demontabele containers kunnen ook wel gezien worden als opslag hal of als opslagloods en zijn er in ieder soort formaat geschikt voor ieder soort opslag. Deze grote demontabele opslagcontainers zijn naast de maten die op de website staan ook beschikbaar in grotere maten, vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden.


”Een grote opslagcontainer is geschikt voor ruimte en gemak, bijvoorbeeld op een bedrijventerrein of bouw”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085-0685590, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Waarom een grote opslagcontainer kopen?

Een grote opslagcontainer is voor particulieren of bedrijven die op zoek zijn naar het echte werk. Deze containers van formaat kunnen ieder opslagprobleem oplossen zonder problemen.

Alle grote opslagcontainers zijn in principe gekoppelde containers waarmee de grootste ruimte gevuld kunnen worden. Deze containers worden aan elkaar gekoppeld doormiddel van koppelstukken. Dit zorgt er voor dat veel verschillend maten mogelijk zijn.

De voordelen van grote opslagcontainers

De grote opslagcontainers hebben veel verschillende voordelen, zo kunnen de containers helemaal aangepast worden aan de wensen van de klant. De container is namelijk beschikbaar in alle RAL classic kleuren, zo kan deze container aangepast worden aan de kleuren van het huis, de tuin of van het bedrijf. Verder zijn de grote opslagcontainers volledig demontabel, mocht het namelijk voorkomen dat deze extra ruimte niet meer nodig is, dan kan de container in een ochtend of middag gedemonteerd worden zodat deze niet meer in de weg staat en de ruimte op een andere manier benut kan worden. De opbouw van de grote opslagcontainer is ook zeer simpel, het werkt met schroeven en bouten, hierdoor is er geen zwaar gereedschap nodig. Een laatste groot voordeel wat voortkomt uit dat het gekoppelde containers zijn is dat jij helemaal vrij bent voor de inrichting. Zo kan je zelf kiezen waar de deuren moeten komen.

De grote opslagcontainer uitbreiden

Wij van Zelfbouwcontainer willen dat jij als klant van alle gemakken voorzien bent. Hiervoor hebben wij een aantal uitbreidingen in het leven geroepen die perfect aansluiten op het gebruik van een container. Wij hebben namelijk stellingpakketten waarmee er gemakkelijk plek gemaakt wordt in de container om spullen uit te stallen. Verder hebben we een mooie oprijplaat speciaal ontworpen voor deze container, zodat jij gemakkelijk in en uit de grote opslagcontainer kan komen met bijvoorbeeld een kar of een kruiwagen. Als laatste hebben wij ook nog een lamp met magneten, hiermee maak je makkelijk licht in de container om het overzicht te bewaren.

Interesse? Neem contact met ons op!

Heb jij na dit te lezen en onze producten bekeken te hebben nog vragen of opmerkingen? Dat is uiteraard geen probleem, onze klantenservice staat namelijk klaar om deze te beantwoorden. Wij kunnen ook deskundig advies geven voor jouw situatie.