Tweedehands / gebruikte demontabele containers

Een demontabele kan gebruikt worden voor verschillende soorten opslag. Zo kan de demontabele container worden gebruikt voor de opslag van tuinspullen of voor spullen uit een bedrijfspand. Soms worden demontabele containers beschadigd door transport of containers komen terug uit de verhuur. Deze demontabele containers kunnen tegen korting worden aangeschaft.

Houd deze pagina in de gaten voor de scherpste deals

Plaats vandaag nog een bestelling! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085-0685590, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Gebruikte containers in een mooie staat

Bij Zelfbouwcontainer heeft u de mogelijkheid om zowel nieuwe als gebruikte containers te kopen. Een tweedehands container is nog lang niet afgedankt en is een mooi alternatief voor wanneer u geen geld uit wilt geven aan een gloednieuwe container. We hebben een groot assortiment van gebruikte containers, aangeboden in verschillende kleuren en maten.

Gebruikte containers in een mooie staat zijn te vinden op www.zelfbouwcontainer.nl.

Zelfbouwcontainer is expert in de verkoop en verhuur van demontabele containers. Al jaren lang bieden wij tegenover een lage prijs, makkelijk in-elkaar te zetten containers aan. Na een verhuurperiode kan het zijn dat de huurder de container niet meer nodig heeft, waardoor de gebruikte container vervolgens terugkeert bij ons. Deze tweedehands containers bieden wij, via deze weg opnieuw aan. Het kan zijn dat de containers door gebruik of blootstelling aan elementen van buitenaf beschadigt raken. Wij kunnen u echter verzekeren dat elke aangeboden container grondig wordt nagekeken en dat er niks aan mankeert. Deze tweedehands containers zijn het perfecte alternatief, wanneer u het niet nodig vind om geld uit te geven aan een nieuwe container.

Aanbod Tweedehands containers

Een zelfbouw container is ideaal voor de opslag van uw goederen. De demontabele containers worden gebruikt voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld als tuinhuisje of als bouwkeet. Hiernaast komen ze in verschillende maten en kleuren. De afmetingen variëren van 2 x 2 tot 6 x 2 en zijn mogelijk in alle RAL classic kleuren. Het aanbod van de gebruikte containers kan op ieder moment verschillen, vanwege het feit dat de containers eerst door huurders teruggebracht moeten worden. Hierdoor kan het zijn dat niet alle tweedehands containers op ieder moment worden aangeboden. Voor meer duidelijkheid wanneer uw gewenste demontabele container terugkeert in het aanbod, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

De vele voordelen van een Tweedehands container

De gebruikte containers komen met alle voordelen van de nieuwe containers. De goedkope containers hebben weinig bouwruimte nodig en zijn makkelijk in elkaar te zetten. Het is mogelijk om ze te combineren met een aantal accessoires, voor een totale opslag. Hiernaast zijn ze goed beveiligd met behulp van twee cilindersloten en zijn ze makkelijk te vervoeren door middel van een heftruck en hijskraan. Hier komt natuurlijk nog eens bovenop dat de tweedehands containers nog lager geprijsd zijn dan de aangeboden nieuwe containers. U kunt de gebruikte containers eenvoudig en snel in elkaar zetten door het opvolgen van enkele stappen.

Al met al, zijn de gebruikte demontabele containers precies wat u zoekt, wanneer u niet het geld uit wilt geven aan een gloednieuwe container.