Demontabele rookruimte

Een demontabele rookhok leent zich ideaal voor het creëren van extra ruimte en een plek om te roken op bijvoorbeeld een bedrijventerrein. De container beschikt over een afdak zodat uw collega’s droog zitten als het regent of sneeuwt. Daarnaast is de mobiele rookruimte uitgerust met een asbak en een bank. De container heeft standaard de RAL5011 kleur, maar kan ook geleverd worden in alle RAL classic kleuren.

“Een demontabele rookhok is de ideale oplossing voor het geldende rookverbod in de horeca, openbare ruimten en op de werkplek.”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085-0685590, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Rookverbod horeca, openbare ruimten en werkplek

Per 1 januari 2022 zijn alle rookruimtes afgeschaft door het geldende rookverbod in de horeca, openbare ruimten en op de werkplek. Dit geldt voor alle gebouwen in Nederland waar mensen werken of samenkomen. Op deze locaties mag niet meer gerookt worden, omdat alle werknemers en bezoekers recht hebben op een rookvrije (werk)omgeving volgens het Tabaks- & rookwarenwet.

Waarom is deze demontabele rookhok een geschikt alternatief?

  • De rookruimte is volledig zelfdragend, inclusief de vloer dat van aluminium is gemaakt en een antislip laag bevat.
  • De rookruimte beschikt over een afdak zodat uw collega’s droog zitten.
  • De rookruimte is op elke gewenste plek te plaatsen
  • De rookruimte is speciaal ontwikkeld voor het buiten roken en is uitgerust met een asbak en zitplaats.
Landing-pic 1
Landing-pic 2
Landing-pic 3

Verder...

De container heeft naast dat het zich uitermate goed leent als rookhok buiten voor het rookverbod ook nog andere voordelen. Zo kan het mobiele rookhok geleverd worden in alle RAL classic kleuren, is de rookruimte volledig demontabel zodat deze op en afgebouwd kan worden naar wens en worden verplaatst. Verplaatsen van de mobiele rookruimte gaat ook heel gemakkelijk in zijn werk doordat het rookhok is uitgerust met zowel heftruck kokkers als hijsogen, dit zorgt ervoor dat hij verplaatst kan worden met de hijskraan of met de heftruck.

Waarom Zelfbouwcontainer.nl?

Een rookhok kopen bij Zelfbouwcontainer.nl? Je verzekert je dan van de volgende zekerheden:

  • De laagste prijsgarantie van Nederland
  • Het rookhok is eenvoudige te monteren zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • Je kan onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • De rookruimte voor buiten is uit voorraad leverbaar door heel Nederland
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan

Transport service van Zelfbouwcontainer.nl

Standaard leveren wij onze mobiele rookruimte uit als bouwpakket vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Roosendaal. Wij kunnen, indien gewenst, de rookruimte ook bij je thuis of op het werk afleveren. Het transport doen wij volledig in eigen beheer, je doet zaken met één partij. Je krijgt van ons vooraf een prijsopgave voor de transportkosten en de, dus geen verrassingen achteraf. Eerlijk zakendoen, daar staan we voor bij Zelfbouwcontainer.nl

Wil je meer weten over de rookruimte of de montagemogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder. Bel naar 085 - 0685 590 of vul het contactformulier in.