Houtlook container

Een tuinschuur is een mooie optie als het gaat om extra opslag bij u thuis. Net als alle andere containers is de tuinschuur demontabel. Dat wil zeggen dat deze op – en af te bouwen zijn en als pakket vervoerd kunnen worden. Deze demontabele tuinschuur is met de hand te lossen door de losse panelen van de platte aanhanger, waarmee de container geleverd wordt, af te halen. Hiermee is de container met Houtlook voorzien van alle gemakken die Zelfbouwcontainer te bieden heeft. Met 0,7 mm gegalvaniseerd staal en een poedercoating heeft de container een anti-roest garantie van 1 jaar en is het staal beschermd tegen schade van buitenaf. Met een twee 30/30 cilindersloten in de deur is de tuinschuur goed af te sluiten.

 

“De houtlook container is een mooie vervanging van een houten schuur.”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085-0685590, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of vul het contactformulier in.

Filter

De uitstraling van een tuinschuur met houtlook.

De Houtlook geeft een nieuwe uitstraling aan uw tuin. De container is geschikt om te plaatsen in uw tuin, naast het huis of ergens waar u opslag nodig heeft, maar wilt u niet de staalkleur? Naast onze standaard ral kleuren is er nu ook de tuinschuur. Met standaard dubbele deuren op de korte of lange zijde kunt geeft de ruime opening de mogelijkheid om diverse spullen op te bergen en hierbij te komen.

In de container heeft Zelfbouwcontainer ook verschillende mogelijkheden. Zo kunt u d.m.v. stellingsets opbergruimte creëren aan de wanden van de container. Ook is er de mogelijk om verschillende accessoires in de container te plaatsen als, gereedschap hanger, kapstok, lamp of de container extra beveiligen met een anti-inbraak veiligheidsbalk.

Waar kunt u de tuinschuur plaatsen?

De tuinschuur is geschikt om op alle plekken geplaatst te worden. Zo kunnen de panelen los naar de plek van bestemming gedragen worden met de hand waardoor je deze ook kan plaatsen op kleinere ruimtes. De demontabele tuinschuur is gemakkelijk op te zetten met moeren en bouten en hoeft u geen gebruik te maken van zwaar gereedschap, sleutel 13 en 19 is het enige dat u nodig heeft.

Omdat Zelfbouwcontainer het transport in eigen beheer heeft kan de container snel geleverd worden. Het transport gaat met een platte aanhanger waardoor wij dicht bij de locatie kunnen komen waar de container komt te staan. Omdat de tuinschuur in alle standaardafmetingen geleverd kan worden is er altijd een model die bij u past.

Specificaties van de open lange zijde container

De container is beschikbaar in de afmeting 4 x 2 meter, ook wel 16ft container genoemd. Het wordt geleverd als bouwpakket bestaande uit vijf panelen twee steunpalen, waarbij het dak- en vloerpaneel Staalblauw gekleurd zijn. Het bouwpakket is eenvoudig in elkaar te zetten, zonder dat hier groot gereedschap voor nodig is.

Waarom een houtlook container kopen bij Zelfbouwcontainer?

Zelfbouwcontainer werkt met een enthousiast en jong team die altijd voor u klaarstaat. Wij willen u voorzien van de nodige informatie zodat u een goede keuze kan maken bij het aanschaffen van een demontabele container. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandeel bij Zelfbouwcontainer. Heeft u interesse in een tuinschuur met houtlook of heeft u een andere optie op het oog? Geen probleem, neem nu contact op met onze collega’s of vraag een offerte aan via de website. Wilt u liever de container even komen bekijken? Dit kan bij ons op locatie. Graag ontvangen wij u op maandag t/m vrijdag van 09:00 - 16:00 en zaterdag van 09:00 – 12:00 voor een kop koffie en rondleiding.