Huur een demontabele opslagcontainer bij Zelfbouwcontainer

Tijdelijk hebben wij geen huurcontainers op voorraad!

Wist u dat het aanschaffen van een container goedkoper kan uitkomen dan het huren. Mocht u toch geen gebruik meer willen maken van uw container, dan kunt u deze altijd weer verkopen. Omdat de container demontabel is kan deze makkelijk worden afgebouwd. Ook behoudt de container zijn waarde omdat deze is gemaakt van gegalvaniseerd staal.

Termijnen

Bij Zelfbouwcontainer kunt u voor een minimale periode van 6 maanden een container naar keuze huren. Vooraf bespreken we uw wensen en sturen wij u een huurovereenkomst. Hierin staan de verantwoordelijkheden van beide partijen opgenomen, zo is voor iedereen heel duidelijk wat de afspraken zijn. Daar houden we van, containers verhuren zonder poespas.

Tarieven

Huurt u een container bij Zelfbouwcontainer.nl? Dan weet u vooraf precies waar u aan toe bent. En zoals we de laagste prijsgarantie hanteren voor onze verkoopafdeling, zo bieden we ook de voordeligste huurtarieven aan voor onze verhuur afdeling!

Onze huurtarieven (per maand o.b.v. een huurtermijn van 6 maanden):
2×2 Zelfbouwcontainer: €75,00
3×2 Zelfbouwcontainer: €84,95
4×2 Zelfbouwcontainer: €114,95
6×2 Zelfbouwcontainer: €170,00

Bovengenoemde tarieven zijn excl. 21% BTW.

Wilt u langer dan 6 maanden gebruik maken van onze containers? Neem dan contact met ons op voor een héél voordelig huurtarief.

U kunt bij Zelfbouwcontainer een opslagcontainer huren voor tijdelijke opslag, geschikt voor elke situatie en te plaatsen op elke gewenste locatie.  Zelfbouwcontainers zijn compact en bieden een goede oplossing voor allerlei opslagproblemen. De demontabele opslagcontainers van Zelfbouwcontainer.nl worden voornamelijk gebruikt als opslagruimte tijdens verhuizingen en verbouwingen. Ze worden ook wel snelbouw containers, zelfbouwcontainers, opslagcontainers, materiaalcontainers of zeecontainers genoemd.

Deze demontabele opslagcontainers zijn relatief licht in gewicht en daardoor makkelijk te hanteren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Tevens zijn de demontabele opslag containers snel op te bouwen maar wanneer de situatie daarom vraagt kunnen ze ook weer gedemonteerd worden. De opslagcontainers zijn daarom geschikt voor zowel permanent als tijdelijk gebruik.

Mogelijk kunt u, ondanks onze laagste prijsgarantie, het niet opbrengen een Zelfbouwcontainer aan te schaffen of heeft u de Snelbouwcontainer slechts tijdelijk nodig. Dan is het huren van een Snelbouwcontainer voor u de perfecte oplossing.

Soorten containers

Ons volledige aanbod containers, die nieuw in de verkoop zijn, zijn ook te huur. Zo kan onder anderen gekozen worden uit de populaire formaten:

2×2 meter Zelfbouwcontainer
3×2 meter Zelfbouwcontainer
4×2 meter Zelfbouwcontainer
5×2 meter Zelfbouwcontainer
6×2 meter Zelfbouwcontainer

Tegen meerprijs kunt u ook aangeven of u 1 of 2 deuren op de kopzijde of aan de langszijde wenst. Zoals bij de verkoop containers gebruikelijk bieden wij de keuze aflevering als bouwpakket of volledig gemonteerd bij u aan de deur of op de bouwplaats.

Advies bij container huur

Het kiezen van de juiste afmeting en het type container is belangrijk om uw goederen met de grootste zorg veilig op te slaan. De afdeling verhuur van Zelfbouwcontainer.nl helpt u graag bij het vinden van de geschikte container.  Neem gerust contact met ons op voor advies op maat bij het kiezen van uw huur container. Bij Zelfbouwcontainer.nl leggen we u graag uit welke container het meest geschikt is voor uw opslagdoeleinden.

Na huur overtuigd of afhankelijk? Kopen!

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u na uw huurperiode eigenlijk niet meer zonder uw demontabele container kan. U kunt er dan voor kiezen de huurperiode te verlengen, maar wij bieden u ook de mogelijkheid uw gehuurde container van ons over te kopen. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op om de ‘overneemprijs’ te bespreken!

Vergunning wel of niet nodig?

In de meeste gevallen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen als u een opslagcontainer laat plaatsen. U heeft vaak wel een vergunning nodig als u de opslagcontainer wilt plaatsen op parkeerzones of aan de openbare weg.
Omdat u zelf uiteindelijk verantwoordelijk blijft voor de plaatsing van de opslagcontainer op de door u gewenste plaats is het altijd raadzaam om bij de gemeente waar u de container wil plaatsen navraag te doen over eventueel vergunningsbeleid ter plaatse.

Transport- en opbouwservice van Zelfbouwcontainer.nl

Standaard leveren wij onze Zelfbouwcontainers uit als bouwpakket vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Gouda. Wij kunnen, indien gewenst, de Zelfbouwcontainer ook bij je thuis of op het werk afleveren en voor je opbouwen. Zowel het transport als de opbouwservice doen wij volledig in eigen beheer, je doet zaken met één partij.  Je krijgt van ons vooraf een prijsopgave voor de transportkosten en de opbouwservice, dus geen verrassingen achteraf. Eerlijk zakendoen, daar staan we voor bij Zelfbouwcontainer.nl

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085-0685590, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of vul het contactformulier in.

Waarom Zelfbouwcontainer.nl?

Wanneer je een demontabele container huurt bij Zelfbouwcontainer.nl, verzeker je je van een aantal zekerheden. Deze zekerheden hebben wij voor je op een rij gezet:

  • De laagste prijsgarantie van Nederland
  • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • Je kan onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad leverbaar door heel Nederland
  • Als onze containers zijn in- en uit elkaar gemakkelijke verplaatsbaar met heftruck en hijskraan

Aansprakelijkheid bij schade en/of letsel

Zelfbouwcontainer.nl is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel die is ontstaan door onjuist gebruik van de containers. De huurder is zelf aansprakelijk voor schade die ontstaat uit het onvoldoende treffen van maatregelen om ongevallen (en schade) van werknemers, klanten en overige derden te voorkomen. Ook moet u als huurder er zelf voor zorgen dat u voorzieningen treft zodat het plaatsen van de container geen schade aan de ondergrond kan veroorzaken. Mocht er door de geplaatste container toch schade aan de ondergrond zijn veroorzaakt, dan is Zelfbouwcontainer.nl niet aansprakelijk.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.