Demontabele fietsenstalling

Een demontabele fietsenstalling is ideaal voor het stallen van fietsen zodat deze beschermd staan tegen regen en sneeuw. Dit zorgt ervoor dat iedere keer als je de fiets nodig hebt het zadel droog is en je direct de weg op kan. Daarnaast is een groot voordeel dat de demontabele fietsenstalling ruimte heeft voor gereedschap zoals spullen om banden mee te plakken.
‘’Een demontabele fietsenstalling is een mooi tijdelijke of permanente oplossing voor bedrijven en particulieren’’
Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085-0685590, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of vul het contactformulier in.
Filter

De voordelen van een demontabele fietsenstalling

Een demontabele fietsenstalling is ideaal geschikt voor de opslag van fietsen, opslag van scooters of de opslag van brommers. De fietsenstalling zorgt ervoor dat deze droog blijven in tijden van regen of sneeuw. Een ander groot voordeel van de demontabele fietsenstalling is dat wij er garant voor staan dat deze minstens 10 jaar roestvrij blijft. Mocht het toch voorkomen dat de fietsenstalling toch gaat roesten in deze periode neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u snel een nieuwe krijgt of dat er voor een andere passende oplossing wordt gezorgd.

Daarnaast beschikt de demontabele fietsenstalling over alle TUV certificaten voor de bouw, industrie en andere bedrijfsactiviteiten. De stalling is volledig demontabel en hierdoor gemakkelijk te verplaatsen met een heftruck, hijskraan of zelfs met behulp van een paar sterke handen. Ook is de fietsenstalling gemaakt van volledig gegalvaniseerd staal van maar liefst 0,8mm dik. De montage gaat ook heel snel door middel van het schuif/klik systeem, dit kan zonder hulp van zwaar gereedschap.

Mogelijkheden demontabele fietsenstalling

De mogelijkheden van de demontabele fietsenstalling zijn zo goed als eindeloos. Dit komt omdat de fietsenstalling standaard beschikbaar is in de maten 3x2 meter en 6x2 meter. Daarnaast kan de demontabele fietsenstalling in een RAL kleur naar keuze worden geleverd, dit tegen een meerprijs. Verder doen wij regelmatig maatwerk en staan wij in nauw contact met onze fabriek, hierdoor kunnen wij speciale modellen gemakkelijk produceren tegen een lage prijs.

Fietsenopslag zonder gezeur

De demontabele fietsenstalling ontzorgt op verschillende manieren. Zo is de demontabele fietsenstalling de sterkste in zijn soort, dit komt vooral door de 10 jaar anti roest garantie en het materiaal van maar liefst 0,8 mm gegalvaniseerd staal. Daarnaast is het transporteren van een deze fietsen container gemakkelijk doordat het geleverd wordt in een bouwpakket die op een aanhanger vervoerd kan worden.

Waarom Zelfbouwcontainer.nl?

Op uw bouwterrein of bedrijfsterrein gebeurt er altijd wel iets. Uw demontabele container moet uw opgeslagen materialen beschermen tegen externe factoren. De demontabele container moet daarom bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en moet ook tegen een stootje kunnen.

Zelfbouwcontainer levert enkel demontabele containers gemaakt van hoogwaardige materialen zodat u altijd verzekerd bent van goede kwaliteit. Het leveren van kwaliteitsmateriaal staat bij ons op nummer een, maar koopt of huurt u bij ons een demontabele container dan profiteert u ook van:

 • Je hebt geen zwaar gereedschap nodig. De montage verloopt zeer gemakkelijk en snel
 • Altijd de laagste prijsgarantie
 • Perfecte klantenservice
 • Snelle levering door heel Europa
 • Levering direct uit voorraad
 • Wij leveren de demontabele container af waar u dat wilt, zelfs aflevering en plaatsing op de bouwplaats is mogelijk.
 • 10 jaar antiroest garantie
 • Eenmaal opgebouwd zijn de demontabele container gemakkelijk te verplaatsen door middel van de heftrucksleuven en hijsogen.
 • Keuze tussen deuren aan de korte zijde of aan de lange zijde, zelfbouwcontainers zijn ook leverbaar met dubbele deuren
 • De simpele opbouw zorgt ervoor dat de demontabele container makkelijk in- en uit elkaar te zetten is
 • Demontabele containers zijn geschikt voor tijdelijk en semipermanent gebruik
 • Onze demontabele containers hebben volledig modulair vermogen, ze zijn dus naar wens uit te breiden
 • Zelfbouwcontainers zijn een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld Kovobel containers