Gekleurde container

Een gekleurde container is een goede en mooie oplossing voor uw opslagprobleem. Komt goed van pas wanneer je aannemer bent en werkzaam bent voor een bouwbedrijf. Hij is namelijk bruikbaar voor verschillende situaties. Zo kan de zelfbouw container worden gebruikt als tijdelijke opslag tijdens bijvoorbeeld een verbouwing. Daarnaast kan hij worden gebruikt als unit voor self-storage bedrijven. De container kan gespoten worden in iedere RAL-kleur naar keuze. Het grote voordeel van de gekleurde container is een anti roest garantie van 1 jaar. Ook is de container volledig demontabel. Dit betekent dat het gemakkelijk te transporteren is en op minder makkelijk bereikbare plekken kan worden neergezet!


”Onze zelfbouwcontainers worden als bouwpakket getransporteerd en zijn hierdoor op te bouwen op iedere locatie. Daarnaast zijn de gekleurde containers beschikbaar in alle afmetingen en RAL kleuren ”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085-0685590, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of vul het contactformulier in.

Filter